Antonov AN-26 FSX & P3D HOT
an26rik1
an26rik22
an26rik33
an26rik44


  • kanggo FSX & P3D. Pesawat transportasi serbaguna Rusia iki terus mabur ing banyak negara ing donya. Model iki ditampa kanthi lengkap (paket): swara, VC, animasi (lawang, kompartemen cargo rear, tank gulung).
    Utamané kanggo pembuangan saka pesawat Antonov.
    Maca manual sampeyan bakal nemokake informasi penting. model kualitas dhuwur.
  • Tanggal 11/09/2016: Auto-installer dianyari kanggo versi 10, panel 2D anyar, swara adat anyar, adaptasi menyang P3D v3, koreksi saluran alpha saka tekstur, nambah GPWS anyar.



    Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (27 Votes)
  • Size 29.9 MB
  • Downloads 31 359
  • digawe 23-08-2008
  • dianyari 14-08-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • format Port-Over - Ora kompatibel P3Dv4 +
  • Auto-install Instalasi versi 10.5
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Lockheed Martin Prepar3D v1 nganti v3 ➕ Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition ➕ Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)
  • download
  • Panganggité:
  • Vladimir Zhyhulskiy. VC Adaptasi, Panel lan ukuran déning Philippe Wallaert
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan