Basa

Antonov AN-26 FSX & P3D

Informasi

  • Size 29.9 MB
  • Downloads 26 097
  • digawe 23-08-2008
  • Diowahi 14-08-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL Port-Over ora kompatibel P3Dv4
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 (ora P3Dv4)
  • download
  • Panganggité: Vladimir Zhyhulskiy. Adaptasi VC, panel lan ukuran dening Philippe Wallaert
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
11 / 09 / 2016: Panginstalan otomatis diupdate versi 10, panel 2D anyar, swara khusus anyar, adaptasi kanggo P3D v3, koreksi saluran alpha saka tekstur, nambah GPWS anyar.
kanggo FSX & P3D. Pesawat transportasi serbaguna Rusia iki terus mabur ing banyak negara ing donya. Model iki ditampa kanthi lengkap (paket): swara, VC, animasi (lawang, kompartemen cargo rear, tank gulung).
Utamané kanggo pembuangan saka pesawat Antonov.
Maca manual sampeyan bakal nemokake informasi penting. model kualitas dhuwur.
  • Panganggité: Vladimir Zhyhulskiy. Adaptasi VC, panel lan ukuran dening Philippe Wallaert
  • download
Informasi

  • Size 29.9 MB
  • Downloads 26 097
  • digawe 23-08-2008
  • Diowahi 14-08-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL Port-Over ora kompatibel P3Dv4
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 (ora P3Dv4)
  • download
  • Panganggité: Vladimir Zhyhulskiy. Adaptasi VC, panel lan ukuran dening Philippe Wallaert
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa