Antonov AN-124 FSX & P3D HOT
Antonov_AN-124_FSX_P3D_1
Antonov_AN-124_FSX_P3D_22
Antonov_AN-124_FSX_P3D_33
Antonov_AN-124_FSX_P3D_44


  • native FSX model lan kompatibel Prepar3D v4 +. Ing ngisor iki minangka kapal angkasa gedhe Rusia sing misuwur Antonov AN-124. Kalebu karo panel 2D lan kokpit virtual fungsi sing apik karo swara mesin nyata!

    Asal-Usul:

    The Antonov 124-100 Ruslan julukan (kode NATO: Condor) ana pesawat paling gedhé ing donya diprodhuksi ing seri sadurunge rawuh saka pesawat Airbus A380 ing donya paling gedhé isih Antonov An-225.

    Iku bisa nindakake kathah gedhé kayata lokomotif, pesawat, satelit, kapal. Pesawat iki uga loro crane, saben rong Hoists sing bisa ndhukung bobot maksimum 20 ton. 400 ton ing lepas landas, 120 ton maksimum DLL (6 ping C-160 Transall Prancis lan tentara Jerman).

    Mung pesawat sing kira-kira iso dibandhingke Airbus A380 lan Lockheed C-5 Galaxy US, kang terakhir dilindhungi undhang-undhang namung kanggo tujuan militèr lan ora nggawa akeh DLL. Asring digunakake dening Angkatan Udhara Prancis, kang kontrak sewa menyang perusahaan Ukrainia kanggo operasi utama lan remot.

    Rega unit ing antarane $ 150 lan $ 200 yuta. (Sumber: Wikipedia)

    Antonov AN 124 FSX P3D 2Antonov AN 124 FSX P3D 6Antonov AN 124 FSX P3D 7Antonov AN 124 FSX P3D 8Antonov AN 124 FSX P3D 9
  • Updated on 22 / 08 / 2019 : Iki versi (update) ya iku kombinasi saka Thomas Ruth asli An-124 lan paket An124-210 saka Douglas E. Trapp.
    Added TCAS, FMC, panel Jambangan lan reworked tektur saka paket 210 kanggo 3 tekstur anyar kanggo versi iki.
    Reworked uga file online lan aircraft.cfg kanggo sawetara ukuran.
    Gunakake Dietmar Loleit kanggo TCAS lan Garrett Smith kanggo FMC.

    kompatibel karo Prepar3D v4 +



    Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (52 Votes)
  • Size 28.3 MB
  • Downloads 62 135
  • digawe 28-08-2009
  • dianyari 22-08-2019
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • format native FSX / P3D format
  • Auto-install Instalasi versi 10.5
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Lockheed Martin Prepar3D v1 nganti v5 ➕ Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition ➕ Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)
  • download
  • Panganggité:
  • Thomas Ruth, Douglas E. Trapp, reworked dening Andiroto
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan