Basa

Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX & P3D

Informasi

  • Size 22.9 MB
  • Downloads 60 484
  • digawe 22-08-2019
  • Diowahi 22-08-2019
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Pengarang: Desain asli dening Thomas Ruth. Panel 2D anyar kanggo layar lebar, tolok xml lan adaptasi VC dening Philippe Wallaert. Paket dening Rikoooo
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
Ing kene Mriya Antonov An-225 kanthi anane ruang Buran "Program Spasi Soviet" ing sisih mburi. Pesawat iki akeh lan sampeyan bakal angel nolak, nggunakake flaps lan nyuda bahan bakar, yen ora, sampeyan bakal tetep ing lemah. Kalebu karo kabin 3D, model penerbangan sing nyata banget, swara asli lan panel 2D kanggo layar 16: 9.

History:

The Antonov An-225 Mriya ( "ngimpi" ing Ukraina) yaiku pesawat transport jumbo, kang diprodhuksi ing USSR (Republik Sosialis Soviet ing Ukraina) lan ditampa minangka jeneng kode kanggo NATO "Cossack" (An-124 ana salah siji saka "Condor"). pesawat iki saka ukuran nyengsemaken saged kanggo nindakake kathah akeh lan abot liwat owahan jarak.

Iki pesawat paling dawa lan abot ing donya, nanging ing liya ing syarat-syarat ukuran, konco Seaplane buta H-4 Hercules. Miturut Anatoly Boulanenko, An-225 wis tau kanggo lengkap potensial lan tansah sawise wong, Lan-225 uga pejuang Handy. Pancen, sak demo liwat Bourget, kang nguripake lan amba ing 45 ° karo papan anter jemput Soviet Buran saka 62 ton ditempelake fuselage.

Shuttle Space Spaceov 225 FSX P3D  2Shuttle Space Spaceov 225 FSX P3D  3Shuttle Space Spaceov 225 FSX P3D  5Shuttle Space Spaceov 225 FSX P3D  6Shuttle Space Spaceov 225 FSX P3D  7Shuttle Space Spaceov 225 FSX P3D  8Shuttle Space Spaceov 225 FSX P3D  10Shuttle Space Spaceov 225 FSX P3D  11Shuttle Space Spaceov 225 FSX P3D  12Shuttle Space Spaceov 225 FSX P3D  13Shuttle Space Spaceov 225 FSX P3D  14
  • Pengarang: Desain asli dening Thomas Ruth. Panel 2D anyar kanggo layar lebar, tolok xml lan adaptasi VC dening Philippe Wallaert. Paket dening Rikoooo
  • download
Informasi

  • Size 22.9 MB
  • Downloads 60 484
  • digawe 22-08-2019
  • Diowahi 22-08-2019
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Pengarang: Desain asli dening Thomas Ruth. Panel 2D anyar kanggo layar lebar, tolok xml lan adaptasi VC dening Philippe Wallaert. Paket dening Rikoooo
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa