Antonov AN-32 FSX & P3D HOT
Antonov_AN-32_FSX_P3D_1
Antonov_AN-32_FSX_P3D_22
Antonov_AN-32_FSX_P3D_33
Antonov_AN-32_FSX_P3D_44


  • banget add-on pribumi kanggo FSX-SP2 (lan Prepar3D v4 + kompatibel) karya sing apik lan apik.
    Kalebu patang tekstur, swara adat, kabin virtual (VC) ditambah kabin, kemungkinan mbukak kargo mburi (Ctrl + E), maca manual.

    An-32 Sejatine re-engined An-26. Customer Bukak ana Angkatan Udara India, kang dhawuh pesawat iki sebagéyan amarga hubungan apik antarane banjur pimpinan USSR Leonid Brezhnev lan banjur pimpinan India Indira Gandhi. An-32 dibangun kanggo tahan salabetipun kahanan cuaca luwih saka standar An-26. Dhuwur panggonan seko saka nacelles engine ndhuwur swiwi diijini kanggo propeller diameteripun luwih gedhe, kang mimpin dening 5100 hp dirating AI-20 mesin turboprop, meh kaping pindho daya saka AI-26 powerplants An-24 kang. Mulane ing An-32 seneng ciri njupuk-mati banget ing (dhuwur-dhuwur) kondisi tropis lan pegunungan, sing udharané panas utawa lancip hampers gaweyan tractive ing powerplants. Rega kanggo mentas dibangun An-32 iki dipetik minangka 6-9 yuta dolar ing 2000

    Antonov AN 32 FSX P3D 3Antonov AN 32 FSX P3D 4Antonov AN 32 FSX P3D 5Antonov AN 32 FSX P3D 6Antonov AN 32 FSX P3D 7Antonov AN 32 FSX P3D 9Antonov AN 32 FSX P3D 10Antonov AN 32 FSX P3D 11Antonov AN 32 FSX P3D 12Antonov AN 32 FSX P3D 13Antonov AN 32 FSX P3D 15Antonov AN 32 FSX P3D 16



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (38 Votes)
  • Size 38,5 MB
  • Downloads 38 599
  • digawe 31-10-2010
  • dianyari 22-08-2019
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • format native FSX / P3D format
  • Auto-install Instalasi versi 10.5
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Lockheed Martin Prepar3D v1 nganti v5 ➕ Microsoft Flight Simulator X: Edisi Uap eler Akurat Microsoft Flight X Akselerasi ➕ Microsoft Flight Simulator X SP2
  • download
  • Panganggité:
  • Tim Piglet Conrad - pesawat Peculiar Piglets. Dianyari dening Bob Chicilo
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan