Basa

Antonov AN-32 FSX & P3D

Informasi

  • Size 38,5 MB
  • Downloads 33 817
  • digawe 31-10-2010
  • Diowahi 22-08-2019
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX-SP2 + Acc + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Penulis: Tim Piglet Conrad - Plancong Peculiar Piglets. Dianyari dening Bob Chicilo
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
Apik kanggo nambah asli kanggo FSX-SP2 (lan Prepar3D v4 + kompatibel) karya sing apik lan apik.
Kalebu patang tekstur, swara adat, kabin virtual (VC) ditambah kabin, kemungkinan mbukak kargo mburi (Ctrl + E), maca manual.

An-32 Sejatine re-engined An-26. Customer Bukak ana Angkatan Udara India, kang dhawuh pesawat iki sebagéyan amarga hubungan apik antarane banjur pimpinan USSR Leonid Brezhnev lan banjur pimpinan India Indira Gandhi. An-32 dibangun kanggo tahan salabetipun kahanan cuaca luwih saka standar An-26. Dhuwur panggonan seko saka nacelles engine ndhuwur swiwi diijini kanggo propeller diameteripun luwih gedhe, kang mimpin dening 5100 hp dirating AI-20 mesin turboprop, meh kaping pindho daya saka AI-26 powerplants An-24 kang. Mulane ing An-32 seneng ciri njupuk-mati banget ing (dhuwur-dhuwur) kondisi tropis lan pegunungan, sing udharané panas utawa lancip hampers gaweyan tractive ing powerplants. Rega kanggo mentas dibangun An-32 iki dipetik minangka 6-9 yuta dolar ing 2000

Antonov AN 32 FSX P3D  3Antonov AN 32 FSX P3D  4Antonov AN 32 FSX P3D  5Antonov AN 32 FSX P3D  6Antonov AN 32 FSX P3D  7Antonov AN 32 FSX P3D  9Antonov AN 32 FSX P3D  10Antonov AN 32 FSX P3D  11Antonov AN 32 FSX P3D  12Antonov AN 32 FSX P3D  13Antonov AN 32 FSX P3D  15Antonov AN 32 FSX P3D  16
  • Penulis: Tim Piglet Conrad - Plancong Peculiar Piglets. Dianyari dening Bob Chicilo
  • download
Informasi

  • Size 38,5 MB
  • Downloads 33 817
  • digawe 31-10-2010
  • Diowahi 22-08-2019
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX-SP2 + Acc + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Penulis: Tim Piglet Conrad - Plancong Peculiar Piglets. Dianyari dening Bob Chicilo
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

05-10-2019Auster J1 Autocrat FSX  &  P3D
--------
26-09-2019Sukhoi SuperJet SSJ-100 FSX  &  P3D
--------
30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------


Basa