Antonov AN-225 PAX FSX & P3D HOT
Antonov_AN-225_PAX_FSX_1
Antonov_AN-225_PAX_FSX_22
Antonov_AN-225_PAX_FSX_33
Antonov_AN-225_PAX_FSX_44


  • Pesawat paling dawa lan abot ing donya maneh ing Rikoooo ing vèrsi penumpang (lamunan) klebu karo perusahaan: Air France, American Airlines, British Airways, Lufthansa, Paint putih lan Produsèn cat (Antonov).

    The Antonov An-225 Mriya ( "The Dream" ing Ukraina) punika jetliner transportasi pesawat, kang diprodhuksi ing Republik Sosialis Soviet Ukraina lan diwenehi jeneng kode kanggo NATO "Cossack" (An-124 ana sing saka "Condor" ). bidang iki saka ukuran nyengsemaken saged mbeta kathah akeh lan abot liwat owahan jarak. Iki pesawat paling dawa lan abot ing donya, nanging ing liya ing syarat-syarat ukuran, konco Seaplane buta H-4 Hercules.

    Miturut Anatoly Boulanenko, An-225 wis tau kanggo lengkap potensial lan, maneh miturut marang, An-225 minangka maneuverable minangka pejuang. Pancen, sak demo liwat ing Le Bourget, kang banked ing lan amba ing 45 ° karo papan anter jemput Buran saka 62 ton ditempelake fuselage.

    Antonov AN-225 interior



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (22 Votes)
  • Size 27.1 MB
  • Downloads 77 531
  • digawe 15-05-2012
  • dianyari 22-08-2019
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • format native FSX / P3D format
  • Auto-install Instalasi versi 10.5
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Lockheed Martin Prepar3D v1 nganti v5 ➕ Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition ➕ Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)
  • download
  • Panganggité:
  • Thomas Ruth, repaints dening ricardo_tv
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan