Basa

Antonov An-12BK Kubik FSX & P3D

Informasi

  • Size 30.4 MB
  • Downloads 9 241
  • digawe 13-09-2016
  • Diowahi 13-09-2016
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL Port-Over ora kompatibel P3Dv4
  • Instal otomatis Instalasi versi 10
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panganggité: Vladimir Zhyhulskiy, VC Adaptasi, panel lan ukuran dening Philippe Wallaert
Beautiful Antonov AN-12BK (King) digawe dening Vladimir Zhyhulskiy lan dianyari dening Philippe Wallaert. Gawan VC lan kabin 3D, 2D panel ing layar amba (16 / 9), muni adat, saluran alpha didandani tekstur, papat repaints (Lift Heavy, Air Alliance Ukraina, Navy Russian, Moskovia Airline), animasi lumahing, ukuran nyata, GPWS, pandom, Paintkit.

The Antonov An-12 (NATO sebutan King) yaiku pesawat transport militer medium. Kerep dianggep minangka padha karo Soviet ing Amérika Hercules misuwur, Nanging, ora diprodhuksi ing gedhe nomer kuwi lan wis ora sukses padha pesaing kulon sawijining.

Antonov an-12bk cub 1Antonov an-12bk cub 2Antonov an-12bk cub 3
  • Panganggité: Vladimir Zhyhulskiy, VC Adaptasi, panel lan ukuran dening Philippe Wallaert
  • download
Informasi

  • Size 30.4 MB
  • Downloads 9 241
  • digawe 13-09-2016
  • Diowahi 13-09-2016
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL Port-Over ora kompatibel P3Dv4
  • Instal otomatis Instalasi versi 10
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panganggité: Vladimir Zhyhulskiy, VC Adaptasi, panel lan ukuran dening Philippe Wallaert

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa