Antonov An-12BK Kubik FSX & P3D HOT
Prepar3D 2016-09-13 23-03-27-50
Prepar3D 2016-09-13 23-20-53-352
Prepar3D 2016-09-13 23-06-25-973
Prepar3D 2016-09-13 22-53-30-104


  • Beautiful Antonov AN-12BK (King) digawe dening Vladimir Zhyhulskiy lan dianyari dening Philippe Wallaert. Gawan VC lan kabin 3D, 2D panel ing layar amba (16 / 9), muni adat, saluran alpha didandani tekstur, papat repaints (Lift Heavy, Air Alliance Ukraina, Navy Russian, Moskovia Airline), animasi lumahing, ukuran nyata, GPWS, pandom, Paintkit.

    The Antonov An-12 (NATO sebutan King) yaiku pesawat transport militer medium. Kerep dianggep minangka padha karo Soviet ing Amérika Hercules misuwur, Nanging, ora diprodhuksi ing gedhe nomer kuwi lan wis ora sukses padha pesaing kulon sawijining.

    Antonov an-12bk cub 1Antonov an-12bk cub 2Antonov an-12bk cub 3



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (6 Votes)
  • Size 30.4 MB
  • Downloads 14 475
  • digawe 13-09-2016
  • dianyari 13-09-2016
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • format Port-Over - Ora kompatibel P3Dv4 +
  • Auto-install Instalasi versi 10
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Lockheed Martin Prepar3D v1 nganti v5 ➕ Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition ➕ Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)
  • download
  • Panganggité:
  • Vladimir Zhyhulskiy, VC Adaptasi, Panel lan ukuran déning Philippe Wallaert
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan