Basa

Socata TB10 Tobago Paket Penuh FSX & P3D

Informasi

Kanggo versi kompatibel FS2004 klik kene

Kalebu Dynamic VC karo Gauges Custom lan Swara sing diowahi FSX. Ing macem-macem Socata TB dikandung ing pertengahan 1970 kanggo ngganti Morane-Saulnier Rallye sing tuwa. Dheweke dadi pesawat entheng kanggo lelungan luang utawa bisnis.

Pesawat TB-10 Tobago punika klub kloter sipil, dirancang lan digawe kanggo pesawat terus. Wis Lycoming O-360 karo 180 hp, Sepur lan Jarak propeller tetep, sing ngidini kacepetan cruise maksimum 127 kts (235 km / h).
Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa