Socata TB10 Tobago Paket Penuh FSX & P3D HOT
Socata_TB10_Tobago_Full_Package_1
Socata_TB10_Tobago_Full_Package_22
Socata_TB10_Tobago_Full_Package_33
Socata_TB10_Tobago_Full_Package_44


  • Kanggo versi kompatibel FS2004 klik kene

    Kalebu Dynamic VC karo Gauges Custom lan Swara sing diowahi FSX. Ing macem-macem Socata TB dikandung ing pertengahan 1970 kanggo ngganti Morane-Saulnier Rallye sing tuwa. Dheweke dadi pesawat entheng kanggo lelungan luang utawa bisnis.

    Pesawat TB-10 Tobago punika klub kloter sipil, dirancang lan digawe kanggo pesawat terus. Wis Lycoming O-360 karo 180 hp, Sepur lan Jarak propeller tetep, sing ngidini kacepetan cruise maksimum 127 kts (235 km / h).



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (4 Votes)
  • Size 10.2 MB
  • Downloads 13 374
  • digawe 20-08-2012
  • dianyari 15-10-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • format Port-Over - Ora kompatibel P3Dv4 +
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Lockheed Martin Prepar3D v1 ➕ Microsoft Flight Simulator X: Edisi Uap ➕ Microsoft Flight Simulator X SP2
  • download
  • Panganggité:
  • Premier Aircraft Design external
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan