Cessna 172 Tail dragger G1000 MSFS 2020
Cessna_172_Tail_dragger_MSFS_2020_1
Cessna_172_Tail_dragger_MSFS_2020_22
Cessna_172_Tail_dragger_MSFS_2020_33
Cessna_172_Tail_dragger_MSFS_2020_44


  • Cgerna 172 Skyhawk Tail dragger G1000 minangka anggota kulawarga Skyhawk sing bisa take-off lan landing (STOL) sing dibangun ing Lycoming 210 HP STC. Iki minangka tambalan Skybok Asobo sing digawe dening Babolu sing nambahake pesawat anyar menyang hangar sampeyan. Instalasi otomatis adhedhasar file baglu-c172-taildragger-g1000.zip.

    Model 3D dragger Tail digawe nganggo piranti lunak Blender saka ekspor model asli Skyhawk G1000 saka Asobo. Kabeh tekstur lan animasi ing eksterior kudu digawe maneh lan cocog karo definisi asli. Rodha lan sikil Bush asale saka model Asobo c152.

    Ana total pitung ati sing kalebu kualitas apik banget, ati sing reged utamane apik.

    Model penerbangan adhedhasar C172 STC 210HP STOL G1000 lan ngidini operasi ing mode STOL ing wilayah grumbul.

    Mangkene pangowahan kanggo model 3D:
    • Roda tengah rel
    • Rodha grumbul gedhe lan stabil
    • Olahragawan STOL Camber Cuffs ing swiwine
    • Tambah sudhut tutup

    Mangkene pangowahan kanggo model penerbangan:
    • Luwih akeh tenaga saka mesin silinder STC 210HP 4
    • 4 posisi tutup (0 °, 10 °, 20 ° lan mudhun nganti 40 °)
    • Rem nambah

    Mod iki ngormati ing Aturan Dianggo Konten Game saka Microsoft.

    Sampeyan bisa ndhukung sing nggawe mod iki (Bagolu) karo Tuku aku kopi utawa karo PayPal

    Cessna 172 Tail dragger MSFS 2020 2Cessna 172 Tail dragger MSFS 2020 3Cessna 172 Tail dragger MSFS 2020 4Cessna 172 Tail dragger MSFS 2020 5Cessna 172 Tail dragger MSFS 2020 6Cessna 172 Tail dragger MSFS 2020 8Cessna 172 Tail dragger MSFS 2020 9Cessna 172 Tail dragger MSFS 2020 10Cessna 172 Tail dragger MSFS 2020 11Cessna 172 Tail dragger MSFS 2020 12Cessna 172 Tail dragger MSFS 2020 13Cessna 172 Tail dragger MSFS 2020 14Cessna 172 Tail dragger MSFS 2020 15Cessna 172 Tail dragger MSFS 2020 17Cessna 172 Tail dragger MSFS 2020 18Cessna 172 Tail dragger MSFS 2020 19Cessna 172 Tail dragger MSFS 2020 20Cessna 172 Tail dragger MSFS 2020 21Cessna 172 Tail dragger MSFS 2020 23Cessna 172 Tail dragger MSFS 2020 24Cessna 172 Tail dragger MSFS 2020 25Cessna 172 Tail dragger MSFS 2020 26Cessna 172 Tail dragger MSFS 2020 28Cessna 172 Tail dragger MSFS 2020 29Cessna 172 Tail dragger MSFS 2020 30Cessna 172 Tail dragger MSFS 2020 31

    iki add-on kasedhiya kanthi gratis ing Rikoooo kanthi idin saka penulis.

    Instalasi lan instal ing siji klik thanks kanggo installer otomatis Rikoooo, kanthi deteksi otomatis folder "Komunitas".



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • versi2.1.0
  • Rating
    (6 Votes)
  • Size 197 MB
  • Downloads 1 408
  • digawe 13-05-2021
  • dianyari 13-05-2021
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC Kokpit Virtual sing Bisa Digunakake
  • format Format MSFS2020 Asli (glTF)
  • Auto-install Installer MSFS v1.1
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Simulator Penerbangan Microsoft 2020 (MSFS 2020)
  • download
  • Panganggité:
  • Bagolu
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan