Cessna 172 Bush Kit G1000 MSFS 2020 Dianyari
Cessna_172_Bush_Kit_G1000_MSFS_2020_1
Cessna_172_Bush_Kit_G1000_MSFS_2020_22
Cessna_172_Bush_Kit_G1000_MSFS_2020_33
Cessna_172_Bush_Kit_G1000_MSFS_2020_44


  • Cessna 172 Skyhawk Bush Kit G1000 minangka anggota kulawarga Skyhawk sing bisa take-off lan landing (STOL) sing dibangun ing 210 HP STC. Iki minangka tambalan Skybok Asobo sing digawe dening Babolu sing nambahake pesawat anyar menyang hangar sampeyan. Instalasi otomatis adhedhasar file baglu-c172-bush-g1000.zip.

    Model 3D saka Bush Kit digawe nganggo piranti lunak Blender saka ekspor model asli Skyhawk G1000 saka Asobo. Kabeh tekstur lan animasi ing eksterior kudu diowahi lan cocog karo definisi asli. Rodha lan sikil Bush asale saka model Asobo c152.

    Ana total telung ati sing kalebu kualitas apik banget.

    Model penerbangan adhedhasar C172 STC 210HP STOL G1000 lan ngidini operasi ing mode STOL ing wilayah grumbul.

    Mangkene pangowahan kanggo model 3D:
    • rodha grumbul gedhe lan stabil
    • Olahragawan STOL Camber Cuffs ing swiwine
    • Tambah sudhut tutup

    Mangkene pangowahan kanggo model penerbangan:
    • Luwih akeh tenaga saka mesin silinder STC 210HP 4
    • 4 posisi tutup (0 °, 10 °, 20 ° lan mudhun nganti 40 °)
    • Rem nambah

    Mod iki ngormati ing Aturan Dianggo Konten Game saka Microsoft.

    Sampeyan bisa ndhukung sing nggawe mod iki (Bagolu) karo Tuku aku kopi utawa karo PayPal

    Cessna 172 Bush Kit G1000 MSFS 2020 2Cessna 172 Bush Kit G1000 MSFS 2020 3Cessna 172 Bush Kit G1000 MSFS 2020 4Cessna 172 Bush Kit G1000 MSFS 2020 5Cessna 172 Bush Kit G1000 MSFS 2020 7Cessna 172 Bush Kit G1000 MSFS 2020 9Cessna 172 Bush Kit G1000 MSFS 2020 10Cessna 172 Bush Kit G1000 MSFS 2020 12Cessna 172 Bush Kit G1000 MSFS 2020 14Cessna 172 Bush Kit G1000 MSFS 2020 15

    iki add-on kasedhiya kanthi gratis ing Rikoooo kanthi idin saka penulis.

    Instalasi lan instal ing siji klik thanks kanggo installer otomatis Rikoooo, kanthi deteksi otomatis folder "Komunitas".
  • Updated on 21 / 05 / 2021 : versi 2.1.0

    Nganyari model:
    - Propeller balok ing arah sing bener saiki
    - Propeller kabur tetep
    - ngrancang ulang roda lan ban (sisih lan ngarep)

    Pembaruan Liveries kanthi kolaborasi karo ANN0V:
    - 3 model ban
    - 4 ati sing resik
    - 4 ati sing reged lan / utawa tuwa

    Pelarian muddy saiki duweke sampeyan! Seneng penerbangan semak sampeyan!



    Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • versi2.1.0
  • Rating
    (5 Votes)
  • Size 176 MB
  • Downloads 1 564
  • digawe 13-05-2021
  • dianyari 21-05-2021
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC Kokpit Virtual sing Bisa Digunakake
  • format Format MSFS2020 Asli (glTF)
  • Auto-install Installer MSFS v1.1
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Simulator Penerbangan Microsoft 2020 (MSFS 2020)
  • download
  • Panganggité:
  • Bagolu
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan