Beech Expeditor Mk.III FSX & P3D
C-FRPL 3
C-FRPL 42
C-FRPL VC33
VC_mod4


  • Paket lengkap Beech Expeditor Mk.III ing versi sipil lan kargo kanthi roda utawa ngapung kanggo panggunaan optimal FSX or FSX-Steam. Prepar3D kompatibel. Kalebet dokumentasi lan tata cara ing PDF. Kokpit virtual sing rinci lan kabin model 3D kanthi lengkap. Swara khusus, tolok khusus. Kalebu garansi 4.



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE


Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan