Basa

Beechcraft AT-11 Kansan FSX & P3D versi 1.0

Informasi

  • Size 100 MB
  • Downloads 2 577
  • digawe 19-08-2017
  • Diowahi 14-08-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panganggité: Milton Shupe, Scott Thomas, Damian Radice, lan Swara déning Nigel Richards
Sawise maneh, Milton Shupe lan tim menehi kita model asli apik kanggo FSX / P3D. Kompatibel karo Prepar3D v4. Kalebu repaints 10, swara adat, kabin 3D lan liyane. Pek iki ngemot model 4 (menara, gelembung pengamatan, menara tur, lan kargo sipil)

AT-11 yaiku pamimpin pambom pambom perang Angkatan Udhara AS standar; Babagan 90 persen saka pambom 45,000 USAAF sing dilatih ing AT-11.

484Ing 11 araIng 11 sipilIng 11 FAAIng netherlands 11At11 generikAt11 M78 3At11 m78At11 M83 2At11 m83Kargo sipilPrepar3D 2017 08 17 03 36 16 08Prepar3D 2017 08 17 03 37 02 07Prepar3D 2017 08 17 03 39 30 34vc
  • Panganggité: Milton Shupe, Scott Thomas, Damian Radice, lan Swara déning Nigel Richards
  • download
Informasi

  • Size 100 MB
  • Downloads 2 577
  • digawe 19-08-2017
  • Diowahi 14-08-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panganggité: Milton Shupe, Scott Thomas, Damian Radice, lan Swara déning Nigel Richards

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa