Basa
Mlebu menyang akun sampeyan
Register
Utawa mlebu karo

La Rochelle City v3.2 MSFS 2020

La_Rochelle_City_v2.0_MSFS2020_1
La_Rochelle_City_v2.0_MSFS2020_22
La_Rochelle_City_v2.0_MSFS2020_33
La_Rochelle_City_v2.0_MSFS2020_44
  • Katrangan file



    La Rochelle (Prancis), sawijining kutha umur sewu taun, diwenehi warisan sejarah lan kutha sing sugih, ibukota bersejarah Aunis saiki wis dadi kutha pesisir paling penting ing antarane muara Loire lan muara Gironde.

    Iki minangka pemandangan sing apik banget kanggo nemokake La Rochelle lan monumen, pelabuhan lawas, marina, arsitektur abad pertengahan, Pont De Re, lan liya-liyane. Pemandangan iki cairan banget lan bakal cocog karo PC kanthi konfigurasi minimal.

    Kanggo tekan kana, salin (Ctrl + C) tempel (Ctrl + V) koordinat GPS kasebut ing kolom telusuran peta dunia MSFS 2020: 46°9′32.76″N,1°9′6.12″W utawa lepas landas saka La Rochelle - Île de Ré (LFBH) bandara.

    Instalasi lan instal instal ing siji klik, thanks kanggo installer otomatis Rikoooo, kanthi deteksi otomatis folder "Komunitas".

    Sampeyan bisa ndhukung add-on nitahake (Thalixte) karo sumbangan kanggo Paypal akun

    La Rochelle City v2.0 MSFS2020 2La Rochelle City v2.0 MSFS2020 3La Rochelle City v2.0 MSFS2020 4La Rochelle City v2.0 MSFS2020 5La Rochelle City v2.0 MSFS2020 6La Rochelle City v2.0 MSFS2020 7
  • Owah-owahan



    Dianyari ing 28 / 03 / 2021:

    - Ukuran paket wis dikurangi saka 293MB dadi 252MB

    Updated on 01 / 12 / 2020: 

    - Ngganti setelan LOD kanggo tingkat pigura sing luwih apik

    Updated on 23 / 11 / 2020: 

    - Versi 3.1: Tambah fix kanggo kemungkinan masalah CTD ( https://flightsim.to/blog/creators-guide-fix-ctd-issues-on-your-scenery )

    - Versi 3.0: Ndandani masalah gedhe karo sistem manajemen LOD, amarga cara Google Earth Decoder nyelehake lan ukuran ubin. Saiki, ora ana masalah FPS, lan framerate kudu luwih apik lan konsisten



    Ora ana changelog














  • Loading   MAJALAH ...













  • Loading   MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • versi3.3

  • Rating
    (34 Votes)
  • Size 252 MB

  • Downloads 7 590

  • digawe 27 Oct 2020

  • dianyari 28 Mar 2021

  • Commons Perangkat sing aman external

  • format Dibangun nggunakake fotogrametri 3D

  • Auto-install Installer MSFS v1.1

  • Dhaptar kompatibilitas:

    Simulator Penerbangan Microsoft 2020 (MSFS 2020)

  • Panganggité:
  • Thalixte

  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan