Istana MegaPack Loire Prancis MSFS 2020
MegaPack_Loire_castle_France_MSFS_2020_1
MegaPack_Loire_castle_France_MSFS_2020_22
MegaPack_Loire_castle_France_MSFS_2020_33
MegaPack_Loire_castle_France_MSFS_2020_44


  • Siapke rencana penerbangan VFR, amarga dina iki kita bakal dolan-dolan kastil Loire (ing Prancis)! Paket iki kalebu 16 châteaux sing luar biasa lan Abbey sing apik ing departemen Loire.

    Ungkapan grup Loire châteaux bebarengan karo jeneng turis sing padha karo sebutan châteaux Prancis sing ana ing Lembah Loire. Wilayah sing dikenal kanthi jeneng County Tours iki regejegan banget antara abad kaping sepuluh lan abad kaping sewelas dening omah feodal Blés lan omah Anjou, sawijining konflik sing ditindakake ing abad kaping rolas lan abad kaping telulas dening Perangatusatus Pertama. Antarane Prancis lan Inggris lan antarane abad kaping patbelas lan abad kaping limalas karo Perang Ratus Taun, isih ana ing antarane Prancis lan Inggris; telung perang iki bakal dadi asale umume kastil Lembah Loire sing saiki.

    Kastil kalebu ing paket iki:

    • Angers
    • Azay-le-rideau
    • Blois
    • Bretesche
    • Brissac
    • Chenonceau
    • Chateaudun
    • Chinon
    • du Moulin
    • Walang
    • Meung
    • Rivau
    • Talcy
    • Turmelière
    • Villandry
    • Clermont (Le Cellier)
    • Abbaye de Fontevraud

    Istana MegaPack Loire Prancis MSFS 2020 2Istana MegaPack Loire Prancis MSFS 2020 4Istana MegaPack Loire Prancis MSFS 2020 5Istana MegaPack Loire Prancis MSFS 2020 6Istana MegaPack Loire Prancis MSFS 2020 7Istana MegaPack Loire Prancis MSFS 2020 8Istana MegaPack Loire Prancis MSFS 2020 9Istana MegaPack Loire Prancis MSFS 2020 10Istana MegaPack Loire Prancis MSFS 2020 11Istana MegaPack Loire Prancis MSFS 2020 12Istana MegaPack Loire Prancis MSFS 2020 13Istana MegaPack Loire Prancis MSFS 2020 14Istana MegaPack Loire Prancis MSFS 2020 15Istana MegaPack Loire Prancis MSFS 2020 17



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • versi3.4
  • Rating
    (9 Votes)
  • Size 346 MB
  • Downloads 1 460
  • digawe 30-03-2021
  • dianyari 30-03-2021
  • Commons Perangkat sing aman external
  • format Dibangun nggunakake fotogrametri 3D
  • Auto-install Installer MSFS v1.1
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Simulator Penerbangan Microsoft 2020 (MSFS 2020)
  • download
  • Panganggité:
  • Paket iki digawe dening legofun1974 lan Archer374
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan