Basa

Douglas C-47R Skytrain FSX & P3D Pembetulan versi 3.14 Beta

Informasi

  • Size 144 MB
  • Downloads 27 025
  • digawe 02-12-2016
  • Diowahi 14-08-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panganggité: Jan Visser (DIGITAL DAKOTA WORKS), Manfred Jahn, Ted Tufun Wolfgang lan tim
Updated on 05 / 07 / 2018: Ditambah ukuran 64bits kanggo P3Dv4, klik swara saiki digunakake. Kabar: "Douglas_C47.dll" durung 64bits ...

Updated on 05 / 07 / 2017: Diperbaharui kanggo versi 3.14 Beta + koreksi, nambah pirang-pirang koreksi, waca "readme_fixes.txt" kanggo informasi luwih lengkap
Temtu salah sijine freeware paling apik ing Web, ing Douglas C-47R Skytrain minangka mutiara langka sing kudu kudu nemokake papan ing hanggar sing luwih duwur. Paket lengkap karo kokpit virtual lan kabin 3D, pesawat sing kondang banget, kompatibel karo Prepar3D v3, v4 lan FSX SP2 / Percepatan utawa FSX Steam Edition ("Emas").

Dokumentasi klebu ing format PDF kanggo maca kanthi teliti kanggo genggeman apik. thanks ngucapke matur nuwun banget kanggo penulis saka project iki lan utamané kanggo ijin kanggo disebaraké ing Rikoooo. Elinga yen sampeyan bisa nemokake saperangan video ing Youtube karo tutorial kanggo nambah-ing iki. Uga, atusan repaints kasedhiya kanggo download ing internet kanggo pesawat iki, google iku kanca Panjenengan.

Boten luwih saka video short introduce add-on paling apik iki.

  • Panganggité: Jan Visser (DIGITAL DAKOTA WORKS), Manfred Jahn, Ted Tufun Wolfgang lan tim
  • download
Informasi

  • Size 144 MB
  • Downloads 27 025
  • digawe 02-12-2016
  • Diowahi 14-08-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panganggité: Jan Visser (DIGITAL DAKOTA WORKS), Manfred Jahn, Ted Tufun Wolfgang lan tim

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa