Douglas C-133B Cargomaster Rameed 2.0 FSX & P3D
Douglas_C-133B_Cargomaster_Reworked_2.0_FSX_P3D_1
Douglas_C-133B_Cargomaster_Reworked_2.0_FSX_P3D_22
Douglas_C-133B_Cargomaster_Reworked_2.0_FSX_P3D_33
Douglas_C-133B_Cargomaster_Reworked_2.0_FSX_P3D_44


  • Iki Cargomaster Douglas C-133B sing digawe Tim Conrad lan didandani maneh dening Andiroto (versi 2.0)

    Konversi anyar model asli kanggo FSX dening LLS karo "Flight engineer mod". Penulis paket iki nggarap panel ndhuwur lan panel 2D engineer insinyur lan nambah luwih akeh switch lan lampu peringatan. Konfigurasi sawetara gauges ing VC, Ngapikake prilaku penerbangan, nambahake telung fiksi sing kurang. Waca file "Maca Aku" kanggo informasi luwih lengkap.

    Kalebu karo kokpit maya, panel 2D, papat ati, panel TCAS, swara pribadi, pitulung saka insinyur penerbangan (mbukak panel FE, lan klik tombol "FE Swara" ing pojok sisih ngisor, sampeyan kudu ngrungokake "Welcome on papan, kapten! ")

    kanggo FSX + Nyepetake lan kompatibel Prepar3D v4.

    Douglas C-133 Cargomaster minangka pesawat transportasi militer Amerika. Dirancang kanggo ngangkut pluru balistik interkontinental (ICBM), C-133 Cargomaster minangka pesawat kargo turboprop nomer loro paling gedhe ing USAF.

    Douglas C 133B Cargomaster Dipasang ing 2.0 FSX P3D 2Douglas C 133B Cargomaster Dipasang ing 2.0 FSX P3D 3Douglas C 133B Cargomaster Dipasang ing 2.0 FSX P3D 4Douglas C 133B Cargomaster Dipasang ing 2.0 FSX P3D 5Douglas C 133B Cargomaster Dipasang ing 2.0 FSX P3D 6Douglas C 133B Cargomaster Dipasang ing 2.0 FSX P3D 7Douglas C 133B Cargomaster Dipasang ing 2.0 FSX P3D 8Douglas C 133B Cargomaster Dipasang ing 2.0 FSX P3D 9Douglas C 133B Cargomaster Dipasang ing 2.0 FSX P3D 10Douglas C 133B Cargomaster Dipasang ing 2.0 FSX P3D 11Douglas C 133B Cargomaster Dipasang ing 2.0 FSX P3D 13Douglas C 133B Cargomaster Dipasang ing 2.0 FSX P3D 14Douglas C 133B Cargomaster Dipasang ing 2.0 FSX P3D 15Douglas C 133B Cargomaster Dipasang ing 2.0 FSX P3D 16Douglas C 133B Cargomaster Dipasang ing 2.0 FSX P3D 17Douglas C 133B Cargomaster Dipasang ing 2.0 FSX P3D 18Douglas C 133B Cargomaster Dipasang ing 2.0 FSX P3D 19Douglas C 133B Cargomaster Dipasang ing 2.0 FSX P3D 20Douglas C 133B Cargomaster Dipasang ing 2.0 FSX P3D 21Douglas C 133B Cargomaster Dipasang ing 2.0 FSX P3D 22Douglas C 133B Cargomaster Dipasang ing 2.0 FSX P3D 23Douglas C 133B Cargomaster Dipasang ing 2.0 FSX P3D 25Douglas C 133B Cargomaster Dipasang ing 2.0 FSX P3D 27Douglas C 133B Cargomaster Dipasang ing 2.0 FSX P3D 28Douglas C 133B Cargomaster Dipasang ing 2.0 FSX P3D 29Douglas C 133B Cargomaster Dipasang ing 2.0 FSX P3D 30Douglas C 133B Cargomaster Dipasang ing 2.0 FSX P3D 31Douglas C 133B Cargomaster Dipasang ing 2.0 FSX P3D 32Douglas C 133B Cargomaster Dipasang ing 2.0 FSX P3D 33Douglas C 133B Cargomaster Dipasang ing 2.0 FSX P3D 34Douglas C 133B Cargomaster Dipasang ing 2.0 FSX P3D 35Douglas C 133B Cargomaster Dipasang ing 2.0 FSX P3D 36Douglas C 133B Cargomaster Dipasang ing 2.0 FSX P3D 37Douglas C 133B Cargomaster Dipasang ing 2.0 FSX P3D 38



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • versi2.0
  • Rating
    (6 Votes)
  • Size 47.9 MB
  • Downloads 7 410
  • digawe 13-01-2020
  • dianyari 13-01-2020
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • format native FSX / P3D format
  • Auto-install Instalasi versi 10.5
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Lockheed Martin Prepar3D v1 nganti v5 ➕ Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition ➕ Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)
  • download
  • Panganggité:
  • Model dening Tim Conrad. Koonversionasi pribumi dening LLS. Paket dening Andiroto
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan