Basa

Bombardier Canadair CL-215 FSX & P3D

Informasi

Updated on 18 / 03 / 2018: Saiki 100% kompatibel karo Prepar3D v4, asli FSX model, tekstur anyar, redefinisi anyar saka file Aircraft.cfg, bugfixes minor.

Updated on 01 / 10 / 2012: Ing versi anyar model 3D digawé nganggo FSDS 3.51 lan dikompilasi karo Makemdl kanggo FSX lan saiki nduweni set lengkap animasi rinci, kokpit virtual kanthi tivi animasi, pedal, lan silinder, lawang kanthi andha, panci hood escapements animasi karo asap. Cahyo virtual kokpit.
Kanggo versi sing kompatibel karo FS2004 klik kene

Bombardier Canadair CL-215 nganggo tekstur 12 sing nyedhiyakake saben operator ing ngisor iki: F-ZBBV Proteksi Sipil Perancis ing rong varian, Yunani, Royal Thai Navy, Italia SOREM, Spanyol CEGISA, Newfoundland lan Labrador, Conifair-Quebec, Buffalo Airways, Spanyol Air Angkatan 431-03 SAR, Spanyol Angkatan Udara 432-14, Provinsi Manitoba - 250 lan tekstur liyane kasedhiya ing Internet. Klebu karo kokpit virtual, panel 2d, swara pribadi lan alat ukur, referensi, daftar-daftar. lan kunci-dhaptar, operasi mbucal banyu.

IT IS VERY IMPORTANT kanggo ngelingi nyetel total beban bahan bakar supaya tetep ngisor MTOW kanggo darurat utawa banyu. Iki diwenehi ing ngisor iki utawa ing bagean Kinerja file Aircraft.cfg. Ora mbenerake nilai-nilai kasebut bakal angel ditindakake saka landasan pacu karo keluwihane obatan lan ora bisa dilalekake utawa malah pindhah nalika ngambang ing banyu.

Gunakake panel "CONTROL WATER DUMP" (D) kanggo ngatur operasi dump banyu.

MTOW: 43,500 lbs tanah, 37,700 lb banyu.
MLW: 34,400 lbs, tanah utawa banyu.

Takeoff Power: 2,100 HP.
Max Continuous Power: 1,900 HP.
Max Cruise Speed: 160 KTAS ing 10,000 ft.
Long Range Cruise Speed: 145 KTAS at 10,000 ft.
Kacepetan kios ing MTOW: 75 KIAS karo 15 deg flaps.
Kacepetan kios ing 34,400 lb: 63 KIAS karo 25 deg flaps.
Max Op Altitude: 20,000 ft.
Initial Climb: 1,000 fpm.
Ferry Range: 1,520 mi karo 1,100 lb payload.
Air Payload: 1,410 gal US.
Kapasitas bahan bakar: 1266 imp-gal ing 16 jenis sel kanker kandung kemul.

Data lan kinerja teknis dijupuk saka data resmi.

CL Canada CL-215 yaiku pesawat pisanan sing dirancang minangka pambom banyu kanggo pemadam kebakaran. Iki minangka pesawat paling misuwur ing tipe iki, nganti tekan Prancis, Kanadair dadi sinonim karo pesawat pembom banyu. CL-215 dirancang ing Kanada dening Kanadair (saiki Bombardier Aerospace) lan diproduksi 125 salinan antarane 1966 lan 1989, diekspor menyang sedasa negara. (sumber Wikipedia)


Panel 2dPanel 3DVCcl215 C FAYNcl215 C FTUVcl215 C FTUV 1cl215 Conifaircl215 F ZBBV 1CL215 F ZBBV 1cl215 ngambangCL215 Yunanicl215 Greece 1cl215 ItaliaCL215 Italy 1CL215 Royal ThaiCL215 Royal Thai 1
Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa