POSKY Bombardier CRJ 900 FSX HOT
POSKY_CRJ_900_FSX_1
POSKY_CRJ_900_FSX_22
POSKY_CRJ_900_FSX_33
POSKY_CRJ_900_FSX_44


  • An add-on nganggo model penerbangan lan model sing cocog karo versi kualitas FSX. Kalebu telung tekstur: Colour House resmi, NWA Airlink, America West Express. Priksa manawa maca manual sawise nginstal.

    gambaran umum saka pesawat nyata:

    The Bombardier CRJ900 dibangun kanggo terus penumpang 86-90 ing konfigurasi 4-abreast karo loro lavatories lan galley minangka standar peralatan. Uga bisa diatur karo pilihan 3-abreast bisnis-kelas lelenggahan.

    Bombardier dikembangaké winglet luwih gedhe anyar lan aerodinamis apik kanggo CRJ900 sing menehi Sawit banget, menek, cruise lan kinerja landing uga ngurangi diobong bahan bakar.

    Bombardier Aerospace nawakake 3 versi CRJ900: standar CRJ900, ing CRJ900 ER lan CRJ900 LR. Versi standar wis bobot maksimum lepas landas saka mina 80,500 (36,504 kg) lan sawetara 1,350 nm (1,554 sm / 2,500 km). Lengkap Range (ER) varian wis bobot maksimum njupuk-mati saka mina 82,500 (37,421 kg) lan sawetara 1,593 nm (1,833 sm / 2,950 km). The Long Range (LR) model wis bobot maksimum njupuk-mati saka mina 84,500 (38,330 kg) lan sawetara 1,828 nm (2,104 sm / 3,385 km). The CRJ900 wis kinerja pinunjul, saged kecepatan cruise max Mach 0.83 (475 kts / 547 mph / 881 kph), lan dhuwur cruise nganti 41,000 kaki.

    The Bombardier CRJ900 powered by loro General Electric CF34-8C5 turbofan mesin sing gawé 14,510 mina (63.2 kN) saka njupuk-mati tikaman. Iki mesin padha uga daya CRJ700 lan CRJ705, saéngga kanggo commonality luwih antarane anggota kulawarga. Originally dikembangaké kanggo Angkatan Udhara Amerika Serikat, ing kulawarga CF34 wis liwat 20 yuta jam pesawat lan Highly dianggep minangka salah siji saka powerplants paling dipercaya lan efisien dibangun. Saliyane gadhah apik bahan bakar lan cooling efisiensi, powerplant ing Bombardier CRJ900 Series 'ngirimake envelope kinerja iso dibandhingke kanggo sing saka jet kréta utama.

    The CRJ900 iku kaki 118, 8 inci (36.2 m) dawa karo jengkal wing saka 81 kaki 6 inci (24.9 m).


    (Sumber: www.crj900.com)



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (34 Votes)
  • Size 12.45 MB
  • Downloads 31 342
  • digawe 02-01-2010
  • dianyari 12-07-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • format native FSX / P3D format
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition ➕ Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)
  • download
  • Panganggité:
  • Project Open Sky external
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan