Basa

Bombardier Global Express XRS FSX & P3D

Informasi

  • Size 33.1 MB
  • Downloads 18 289
  • digawe 30-05-2011
  • Diowahi 23-08-2019
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panganggité: Richard Schwertfeger
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
Model asli kanggo FSX lan kompatibel Prepar3D v4 +. Paket iki ngemot rong panel 2D sing beda ukuran, yaiku 4: 3 lan "Wide-Screen" kanthi kokpit virtual interaktif! Kalebu repotase 4 (N30GL, N43GL, N552RS, N929LM) lan manual lengkap kudu diwaca sadurunge diwiwiti. Kesenengan nyata.

The Bombardier Global Express jet bisnis punika jet ing sawetara banget dawa.

Global Express XRS minangka versi Global Express sing luwih apik, nawakake kacepetan pelayaran sing luwih dhuwur, umur baterei, lan kabin sing dirancang lan luwih apik. Huruf XRS ora duwe teges liyane kajaba wis dipilih kanggo nambah citra merek. Otonomi wis ditambahake kanthi nyedhiyakake tank saka minyak tanah 674 kg ing papan swiwi. Global 5000 minangka versi Global Express XRS sing luwih cendhek. Wikipedia sumber

Bombardier Global Express XRS FSX P3D  1Bombardier Global Express XRS FSX P3D  2Bombardier Global Express XRS FSX P3D  3Bombardier Global Express XRS FSX P3D  4Bombardier Global Express XRS FSX P3D  5Bombardier Global Express XRS FSX P3D  6Bombardier Global Express XRS FSX P3D  7Bombardier Global Express XRS FSX P3D  8Bombardier Global Express XRS FSX P3D  9Bombardier Global Express XRS FSX P3D  10Bombardier Global Express XRS FSX P3D  11Bombardier Global Express XRS FSX P3D  12Bombardier Global Express XRS FSX P3D  13Bombardier Global Express XRS FSX P3D  14Bombardier Global Express XRS FSX P3D  15Bombardier Global Express XRS FSX P3D  16Bombardier Global Express XRS FSX P3D  17Bombardier Global Express XRS FSX P3D  18Bombardier Global Express XRS FSX P3D  19
  • Panganggité: Richard Schwertfeger
  • download
Informasi

  • Size 33.1 MB
  • Downloads 18 289
  • digawe 30-05-2011
  • Diowahi 23-08-2019
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panganggité: Richard Schwertfeger
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

05-10-2019Auster J1 Autocrat FSX  &  P3D
--------
26-09-2019Sukhoi SuperJet SSJ-100 FSX  &  P3D
--------
30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------


Basa