Bombardier / Northrop Grumman E-11A Sentinel FSX & P3D HOT
sentinel_usafl1
sentinel_usafl42
sentinel_usafl53
sentinel_usafl34


  • model ayu versi iki pesawat muni E-11A Sentinel USAF paket kalebu adat, 3D kabin lan rinci VC, HUD, FMC, GPWS, animasi, 2D Panel lan liyane.

    Bombardier BD-700 Global Express bisnis jet pesawat sawetara mandeg banget dawa. Bombardier wiwit pasinaon ing 1991 ing project Global Express, lan pesawat iki resmi dibukak ing 1993. Pesawat pisanan njupuk Panggonan ing 13 Oktober 1996.

    E-11

    The USAF ing 2015 November, papat Global Express dilengkapi sistem Northrop Grumman kang BACN (perang Airborne Komunikasi Node), utawa simpul komunikasi lumantar udhara ndhuwur paprangan) minangka relay udhara ing sebutan E-11A. (Wikipedia)

    Sentinel usafl1Sentinel usafl2Sentinel usafl3
  • Updated on 30 / 07 / 2018: Ditambahake TCAS II sing digunakake, nambah ukuran V-Speed, nambah GPWS sing kerja, ati sing anyar: Angkatan Udara Polandia, NASA, USAF, USAF 2. Saiki kompatibel karo Prepar3D v4. 3



    Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE


Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan