Basa

Bombardier CRJ-200 Full Pack FSX & P3D versi 1.1

Informasi

  • Size 128 MB
  • Downloads 24 078
  • digawe 20-12-2017
  • Diowahi 14-08-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panganggité: Rikoooo, Mitsushi Yutaka (Project OpenSky), David Hoeffgen (VC), Christoffer Peterson (Sounds), dibiyantu déning Simon Kelly
Updated on 28 / 05 / 2018: Thanks kanggo Simon Kelly (anggota Rikoooo) kanggo koreksi bobot, jumlah bahan bakar lan liyane (modifikasi file pesawat.cfg) lan tambahan daftar lan referensi kanggo nambahake iki.

Updated on 25 / 05 / 2018: Model 3D - Koreksi ailerons lan animasi rudder sing ora bener. P3Dv4 - Koreksi angka penerbangan ing Aircraft.cfg. Update saka installer otomatis.
Eksklusif Rikoooo Bombardier CRJ-200 karo model asli 3D kanggo FSX lan asli kanggo Prepar3D v4.2 +
Termasuk Cockpit Virtual Reworked (versi Beta) dening David Hoeffgen.

Iku kanthi ijin saka Mitsushi Yutaka sing Rikoooo dikonversi POSKY CRJ-200 saka FS2004 menyang loro native FSX / P3D model nggunakake "Model Konverter X" lan "Blender" program. Model kalebu kabeh animasi, efek mekar sing anyar, "Emissive MultiplyBlend", "Peta Lingkungan Global minangka refleksi" lan "disebarke campuran dening alpha nyebar". Rikoooo uga gawé tekstur wengi sing éndah lan saluran alfa sing anyar kanggo efek reflektif logam, kabeh tekstur wis diowahi dadi format DXT5 kanggo kompatibilitas kanthi lengkap FSX lan P3D menehi pigura luwih cepet.

Cockpit Virtual (dening David Hoeffgen) versi beta:

Iki minangka pangolahan ulang saka kokpit Bombardier CRJ 700 ing Microsoft Flight Simulator X.
Klebu ing pek iki kanthi ijin saka David Hoeffgen (Maturnuwun).

Fitur utama yaiku:

1. Pilihan implementasi FMC (Custom BMP kanggo Honeywell FMC dening Rikoooo)
2. Layar MFD lan EICAS sing dikonfigurasi individu kanggo kapten lan pejabat pisanan
3. Efek Hawa ing kaca ngarep lan wiper
4. Sistem perlindungan kios lan Overspeed
5. Fungsi Tanah Otomatis
6. GPWS dening Rob Barendregt
7. Saperangan koreksi visual lan animasi
8. Ditambahake fitur animasi lan ngukur

Kanggo informasi luwih lengkap maca manual Cockpit Virtual.

Swara CRJ-200:

Paket iki uga menehi swara nyata lan adat kanggo CRJ-200 (CF34 Turbofan) dening Christoffer Peterson. Rikoooo uga nambahake swara kanggo kabar "Ora Ana udud" lan "Seatbelt".

GPWS (Sistem Peringatan Kedadean Ground) beda-beda weker sing disedhiyakake karo sistem iki kayata tlatah dhuwur lan "Mbedhakake Minimal", "Terrain Terrain", "Tarif sink" dll.

32 repaints saka kabeh ndonya:

Ing ngisor iki daftar kabèh pengulangan ing paket iki: Air France, Air Littoral, Air Canada, Quebecair, UTair, Norwegia, Amerika Kulon Express dioperasikake dening Mesa Airlines, Skyway Delta Connection, Lufthansa, Continental Express, JAL Pokemon, Delta Connection (Expressjet), Midwest Connect, Orbit Airlines, Layanan Udara Gabon, Air Uganda, Air Volga, Ak Bars Aero, Air Nostrum, Armavia, Cimber Air, Kongo Express, Boliviana Regional, Rusline, J-AIR, Skywest, Turkish Airlines, Orion Operasi Khusus, LynXexpress, United Express (Air Wisconsin), Monarch, Aereotuy.

Ngundhuh tanpa installer otomatis:

Yen sampeyan ora pengin installer otomatis, iki minangka link undhuh menyang versi ZIP
download CRJ-200_Full_Pack_Riko_FSX_P3D.zip

gambar:
Panel 2d2d panel22d panel3crj 200 night1crj 200 night3crj 200 view2crj 200 view3crj 200 view4crj 200 view5crj 200 view6crj 200 view7crj 200 view9FMCNdhuwurRadioSeatVC2saklar wiper
  • Panganggité: Rikoooo, Mitsushi Yutaka (Project OpenSky), David Hoeffgen (VC), Christoffer Peterson (Sounds), dibiyantu déning Simon Kelly
  • download
Informasi

  • Size 128 MB
  • Downloads 24 078
  • digawe 20-12-2017
  • Diowahi 14-08-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panganggité: Rikoooo, Mitsushi Yutaka (Project OpenSky), David Hoeffgen (VC), Christoffer Peterson (Sounds), dibiyantu déning Simon Kelly

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa