Basa

Lockheed Martin C-130J-30 kanggo FSX

Informasi

Kanggo FS2004 versi kompatibel klik kene

The C-130J versi Newest saka Hercules lan modhel isih diproduksi. Externally padha menyang Hercules klasik ing umum katon, model J yaiku pesawat banget beda. beda kalebu Rolls-Royce anyar turboprops AE 2100 D3 karo Dowty R391 baling-baling scimitar gabungan, avionics digital (kalebu Nampilake Lowongan Up (HUDs) kanggo saben pilot) lan syarat crew suda, loro pilot, siji mbukak, lan siji pangareping kru. The C-130J mabur luwih cepet, luwih lan luwih saka kabeh model C-130 sadurungé.

Paket lengkap kanggo FSX/ SP2 (DX9 grafis), kustom 2D lan VC panel karo HUD, & Garmin avionics. Swara kustom, bagian kanthi animasi, model pesawat nyata. Papat liveries kalebu - USF, USCG, RAF lan US Marines Blue Angels ndhukung pesawat. Miturut Jean-Pierre Brisard lan Bob May - Desain Pesawat Udara Premier.
Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa