Basa

AlphaSim C-130 Hercules v1.1 FSX & P3D

Informasi

ALPHA C-130 Hercules, pesawat lengkap.

ALPHA Simulasi C-130 Hercules sing dirancang kanggo FS2004 wis diresmikake maneh FSX/P3D kanthi swara anyar, VC mung pesawat penerbangan, jendhela pop munggah, file udara anyar, dinamik penerbangan anyar, konfigurasi udara anyar, gambar cilik, kargo sing bisa diatur lan bobot bahan bakar, ukuran anyar, efek ekzos, kabeh tekstur diowahi dadi format DDS, kamera anyar tampilan, lambang jendhela sing diselehake ing VC.

Masalah: Tim Aces sing diprogram FSX durung ngaktifake tombol visor Concorde supaya rampe ora bakal bisa mlaku, pesawat iki minangka lampu modulasi lampu FS2004 kudu dipateni sadurunge mabur.

Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa