AlphaSim C-130 Hercules v1.1 FSX & P3D HOT
alphasim_c-130_hercules_v1.1_fsx_p3d_1
alphasim_c-130_hercules_v1.1_fsx_p3d_22
alphasim_c-130_hercules_v1.1_fsx_p3d_33
alphasim_c-130_hercules_v1.1_fsx_p3d_44


  • ALPHA C-130 Hercules, pesawat lengkap.

    ALPHA Simulasi C-130 Hercules sing dirancang kanggo FS2004 wis diresmikake maneh FSX/P3D kanthi swara anyar, VC mung pesawat penerbangan, jendhela pop munggah, file udara anyar, dinamik penerbangan anyar, konfigurasi udara anyar, gambar cilik, kargo sing bisa diatur lan bobot bahan bakar, ukuran anyar, efek ekzos, kabeh tekstur diowahi dadi format DDS, kamera anyar tampilan, lambang jendhela sing diselehake ing VC.

    Masalah: Tim Aces sing diprogram FSX durung ngaktifake tombol visor Concorde supaya rampe ora bakal bisa mlaku, pesawat iki minangka lampu modulasi lampu FS2004 kudu dipateni sadurunge mabur.




  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (1 swara)
  • Size 40.7 MB
  • Downloads 55 203
  • digawe 19-06-2014
  • dianyari 30-05-2015
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • format Port-Over - Ora kompatibel P3Dv4 +
  • Auto-install Instalasi versi 2
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Lockheed Martin Prepar3D v1 ➕ Microsoft Flight Simulator X: Edisi Uap ➕ Microsoft Flight Simulator X SP2
  • download
  • Panganggité:
  • AlphaSim, FSX upade dening David Robles external
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan