Paket Airtanker Electra L-188 FSX & P3D
L-188_Electra_Airtanker_Package_FSX_P3D_1
L-188_Electra_Airtanker_Package_FSX_P3D_22
L-188_Electra_Airtanker_Package_FSX_P3D_33
L-188_Electra_Airtanker_Package_FSX_P3D_44


  • Paket hebat iki kalebu 2 wong asli FSX pesawat (penumpang lan kargo) kanthi total rong ati; Livery Spray Air T-481 kanggo L-188C (AT) lan livery Conair T-60 kanggo L-188C (F). Rong ati iki digawe dening Nicholas Mitchell. Kabeh nganggo tekstur 4K.

    Klebu karo kokpit virtual kanthi tekstur interior camo anyar, panel 2D, swara khusus, efek asap, GPWS, layanan dhasar, Prepar3D v4 + versi kompatibel lan FSX versi kompatibel.

    Koreksi digawe dening Rikoooo, utamane, ngganti gauge sing ora cocog Prepar3D v4 +, tambahan GPWS, koreksi sawetara tekstur ing VC, koreksi posisi efek asap.

    Paket iki digawe dening Nicholas Mitchell kanthi ijin saka FS KBT, uga kanthi idin saka Nicholas Mitchell kanggo Rikoooo:

    Idin Rikoooo L 188 Electra Airtankers

    Paket L Airtanker Electra L 188 FSX P3D 2Paket L Airtanker Electra L 188 FSX P3D 3Paket L Airtanker Electra L 188 FSX P3D 4Paket L Airtanker Electra L 188 FSX P3D 5Paket L Airtanker Electra L 188 FSX P3D 6Paket L Airtanker Electra L 188 FSX P3D 7Paket L Airtanker Electra L 188 FSX P3D 8Paket L Airtanker Electra L 188 FSX P3D 9Paket L Airtanker Electra L 188 FSX P3D 10Paket L Airtanker Electra L 188 FSX P3D 11Paket L Airtanker Electra L 188 FSX P3D 12Paket L Airtanker Electra L 188 FSX P3D 13Paket L Airtanker Electra L 188 FSX P3D 15Paket L Airtanker Electra L 188 FSX P3D 16Paket L Airtanker Electra L 188 FSX P3D 17Paket L Airtanker Electra L 188 FSX P3D 18Paket L Airtanker Electra L 188 FSX P3D 20Paket L Airtanker Electra L 188 FSX P3D 21Paket L Airtanker Electra L 188 FSX P3D 22Paket L Airtanker Electra L 188 FSX P3D 23



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (19 Votes)
  • Size 149 MB
  • Downloads 2 948
  • digawe 26-11-2020
  • dianyari 26-11-2020
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • format native FSX / P3D format
  • Auto-install Instalasi versi 10.5
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Lockheed Martin Prepar3D v1 nganti v5 ➕ Microsoft Flight Simulator X: Edisi Uap eler Akurat Microsoft Flight X Akselerasi ➕ Microsoft Flight Simulator X SP2
  • download
  • Panganggité:
  • Model asli dening Team FS KBT. Konversi lan paket digawe dening Nicholas Mitchell. Ndandani lan dandan dening Rikoooo
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan