Basa

Whirlwind Sikorsky S-55 FSX

Informasi

  • Size 6.84 MB
  • Downloads 13 961
  • digawe 04-03-2009
  • Diowahi 12-07-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL Port-Over ora kompatibel P3Dv4
  • Instal otomatis Instalasi versi 2
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE
  • download
  • Panganggité: AlphaSim
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
Klik kene kanggo varian kompatibel FS2004

Punika helikopter visual apik, katuntun dening AlphaSim. Sadurunge payware, wiwit 2009 iku wis dadi freeware, dadi sampeyan kudu njupuk kauntungan!

sajarah


operasi kargo helikopter kawitan, S 55 A H19 diprodhuksi dening tenan US Sikorsky, digawe penerbangan pisanan operasional November 12, 1949. Ing 1952, piyambakipun pikantuk certificate kang airworthiness sipil.
Bobot lan akeh mesin nalika dumunung ing dasar swiwi dilarang panginstalan bunker ing Helikopter rotor siji. The engineer Igor Sikorsky kagungan idea kanggo house engine ing ngarep saka pesawat lan nawakke ing lantai, mbuwang kompartemen penumpang ndhuwur engine. kajanjèkaken mangkono freeing situs bunker pusaté.
The S 55 punika minangka telung bilah Flapping rotor articulated nggronjal lan seret, karo rotor buntut loro bilah lan quadricycle Sepur. bunker kang ngidini nggowo 6 kanggo 8 penumpang utawa enem tandhu soyo tambah kanggo perawatan saka ciloko sak transportasi.
Supplanted ing 50s pungkasan dening S 58 luwih kuat, S 55, ing versi sawijining akeh, dibangun kanggo salinan 1280. lisensi angsal Prancis, Jepang lan Inggris. Tenan British Langkawi ngirim kanggo Perancis 42 WIS 55 kang bakal ing sekolah lan GH2 (Algeria). (Source: www.museehelico-alat.com)
Informasi

  • Size 6.84 MB
  • Downloads 13 961
  • digawe 04-03-2009
  • Diowahi 12-07-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL Port-Over ora kompatibel P3Dv4
  • Instal otomatis Instalasi versi 2
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE
  • download
  • Panganggité: AlphaSim
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa