Basa

Sikorsky S76A Roh FSX & P3D

Informasi

Helikopter Sikorsky S76A sing éndah karo interior 3D HD lan reparasi 10: Rumah Sakit Miami Anak, Rumah Sakit Anak LA, Norrlandsflyg Ambulans Lifeguard 8898, Departemen Kesehatan Ontario, Royal Australian Air Force, Suntrust Leasing Corp, Helijet, Federal Aviation Administration, N568MX, Sikorsky.

Sacara resmi Nemeth Designs produk payware, banjur dirilis minangka freeware kanggo Microsoft Flight 9 (FS2004 ACOF). Saiki kasedhiya minangka FSX native njupuk kauntungan saka fitur tartamtu kayata bump pemetaan, pemetaan specular andself shadowing.

Uga fitur mesin simulasi 2, torsi, bahan bakar live lan mbayar pangelola lan luwih akeh.

Diuji ing FSX Pancak / Uap lan Lockheed Martin Disiapake 3D V3 V4.

Model iki diowahi dadi native FSX dening George Arana (Eagle Rotorcraft Simulation) matur nuwun banget kanggo karya iki

Kata:
Kanggo manajer bahan bakar lan mbayar gunakake, sampeyan kudu ngundhuh lan nginstal XMLTools kanggo simulator penerbangan sampeyan:
http://www.fsdeveloper.com/forum/resources/authors/taguilo.1802/

Prepar3D 2017 06 29 19 09 50 65Prepar3D 2017 06 29 19 14 12 43Prepar3D 2017 06 29 19 15 58 44Prepar3D 2017 06 29 19 16 48 45Prepar3D 2017 06 29 19 22 19 26Prepar3D 2017 06 29 19 23 28 66Prepar3D 2017 06 29 19 23 42 34
Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa