Sardinia Complete photorealistic Pack FS2004 HOT
Sardinia_Photorealistic_Pack_FS2004_1
Sardinia_Photorealistic_Pack_FS2004_22
Sardinia_Photorealistic_Pack_FS2004_33
Sardinia_Photorealistic_Pack_FS2004_44


  • sesawangan foto-nyata ayu iki kalebu kabèh Sardinia, ora kalebu pulo cilik. Senadyan ukuran gedhe saka sesawangan, tingkat pigura banget loropaken ing FS2004, kang tegese simulasi ora bakal kalem mudhun.

    Kalebu bolong kebak Sardinia, ing autogen kutha seneng Cagliari, Alghero lan Arbatax plus airfields kanggo Torre Foghe lan Perdasdefogu.

    Sesawangan lengkap kalebu domain ing ngisor iki: Alghero, Arbatax, Cagliari, Iglesias, Olbia, Oristano, Nuoro. Sardinia yaiku pulo paling gedhé kapindho ing Segara Tengah (sawisé Sisilia lan sadurunge Siprus) lan sawijining dhaerah otonomi Italia. Ing tanah masal cedhak sing (Merkurius, Venus saka lor) pulo Korsika, Semenanjung Italia, Sisilia, Tunisia, Kapuloan Balearic lan Provence. Tlatah punika ibukutha ing kutha paling gedhé, Cagliari, lan dipérang dadi wolung provinsi. Kabeh basa lokal (Sardinian, Sassarese, Gallurese, Catalan Algherese lan Tabarchino) seneng "witjaksono kamulyan" karo Italia ing saben wilayah ngangap dening hukum Regional (Wikipedia).

    cagliari

    Foce del temo e Città di Bosa

    Lago Omodeo

    Massiccio del Gennargentu

    oristano



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (4 Votes)
  • Size 524 MB
  • Downloads 31 643
  • digawe 28-11-2013
  • dianyari 30-05-2015
  • Commons Perangkat sing aman external
  • Auto-install Instalasi versi 2
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Simulator Penerbangan Microsoft 2004
  • download
  • Panganggité:
  • Gianfranco Rosa
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan