Basa

Sardinia Complete photorealistic Pack FS2004

Informasi

  • Size 524 MB
  • Downloads 18 159
  • digawe 28-11-2013
  • Diowahi 30-05-2015
  • Commons Perangkat sing aman external
  • Instal otomatis Instalasi versi 2
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Penulis: Gianfranco Rosa
sesawangan foto-nyata ayu iki kalebu kabèh Sardinia, ora kalebu pulo cilik. Senadyan ukuran gedhe saka sesawangan, tingkat pigura banget loropaken ing FS2004, kang tegese simulasi ora bakal kalem mudhun.

Kalebu bolong kebak Sardinia, ing autogen kutha seneng Cagliari, Alghero lan Arbatax plus airfields kanggo Torre Foghe lan Perdasdefogu.

Sesawangan lengkap kalebu domain ing ngisor iki: Alghero, Arbatax, Cagliari, Iglesias, Olbia, Oristano, Nuoro. Sardinia yaiku pulo paling gedhé kapindho ing Segara Tengah (sawisé Sisilia lan sadurunge Siprus) lan sawijining dhaerah otonomi Italia. Ing tanah masal cedhak sing (Merkurius, Venus saka lor) pulo Korsika, Semenanjung Italia, Sisilia, Tunisia, Kapuloan Balearic lan Provence. Tlatah punika ibukutha ing kutha paling gedhé, Cagliari, lan dipérang dadi wolung provinsi. Kabeh basa lokal (Sardinian, Sassarese, Gallurese, Catalan Algherese lan Tabarchino) seneng "witjaksono kamulyan" karo Italia ing saben wilayah ngangap dening hukum Regional (Wikipedia).

cagliari

Foce del temo e Città di Bosa

Lago Omodeo

Massiccio del Gennargentu

oristano
Informasi

  • Size 524 MB
  • Downloads 18 159
  • digawe 28-11-2013
  • Diowahi 30-05-2015
  • Commons Perangkat sing aman external
  • Instal otomatis Instalasi versi 2
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Penulis: Gianfranco Rosa

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa