Project Real Aleppo Airport FS2004 HOT
Project_Real_Aleppo_Airport_FS2004_1
Project_Real_Aleppo_Airport_FS2004_22
Project_Real_Aleppo_Airport_FS2004_33
Project_Real_Aleppo_Airport_FS2004_44


  • International Airport Aleppo punika bandara dumunung ing Aleppo, Suriah. Wis kapasitas 1.5 yuta penumpang per taun. Iki platform liya sing cocog karo wong Siria Arab Airlines sawise sing saka Bandar Udara Internasional Damaskus.

    Aleppo duwe Terbang kanggo setengah pisanan saka abad rong puloh sing dadi, antara liya, minangka basa online kanggo tentara online Prancis. (Wikipedia)

    sesawangan Photo-nyata saka Airport Aleppo lan sekitare kanggo FS2004, klebu karo wit, bangunan bandara lan monumen ing kutha lan autogen.

    ra4



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE


Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan