Basa

Project Real Aleppo Airport FS2004

Informasi

International Airport Aleppo punika bandara dumunung ing Aleppo, Suriah. Wis kapasitas 1.5 yuta penumpang per taun. Iki platform liya sing cocog karo wong Siria Arab Airlines sawise sing saka Bandar Udara Internasional Damaskus.

Aleppo duwe Terbang kanggo setengah pisanan saka abad rong puloh sing dadi, antara liya, minangka basa online kanggo tentara online Prancis. (Wikipedia)

sesawangan Photo-nyata saka Airport Aleppo lan sekitare kanggo FS2004, klebu karo wit, bangunan bandara lan monumen ing kutha lan autogen.

ra4
Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa