Basa

Sukhoi Su-31 FS2004

Informasi

  • Size 9 MB
  • Downloads 5 153
  • digawe 05-07-2006
  • Diowahi 04-08-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: Don Halcom
Pesawat kanggo mabur nemen. Sukhoi Su-31, bisa pindhah cepet, iku dimaksudaké kanggo demonstrasi lan latihan. Warning: pesawat iki mbutuhake pilot banget trampil! Model rampung banget uga. Interior banget andhap asor. Pesawat dimaksudaké kanggo nggawe Air Show kanggo contone ing sesi multipayers.
The Sukhoi Su-31 yaiku pesawat aerobatic siji mesin Russian dirancang dening Sukhoi minangka luwih entheng lan kuat Sukhoi Su-29.
Informasi

  • Size 9 MB
  • Downloads 5 153
  • digawe 05-07-2006
  • Diowahi 04-08-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: Don Halcom

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa