Sukhoi Su-31 FS2004
Imag_Sukh_001
Imag_Sukh_0022
Imag_Sukh_0033
Imag_Sukh_0044


  • Pesawat kanggo mabur nemen. Sukhoi Su-31, bisa pindhah cepet, iku dimaksudaké kanggo demonstrasi lan latihan. Warning: pesawat iki mbutuhake pilot banget trampil! Model rampung banget uga. Interior banget andhap asor. Pesawat dimaksudaké kanggo nggawe Air Show kanggo contone ing sesi multipayers.
    The Sukhoi Su-31 yaiku pesawat aerobatic siji mesin Russian dirancang dening Sukhoi minangka luwih entheng lan kuat Sukhoi Su-29.



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (6 Votes)
  • Size 9 MB
  • Downloads 6 682
  • digawe 05-07-2006
  • dianyari 04-08-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Simulator Penerbangan Microsoft 2004
  • download
  • Panganggité:
  • Don Halcom
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan