Basa

Maule M7-260 FS2004

Informasi

  • Size 31 MB
  • Downloads 9 466
  • digawe 08-07-2007
  • Diowahi 13-07-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: Kari Virtanen, Ian Grant, Riku Horelli, Aaron Swin
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
Paling apik propeller bidang, multifungsi. Saiki ing macem-macem repaints. versi Track, Snow, Water, lan Bush. Pesawat gampang banget kanggo fly karo swara apik banget.

Maule M-7 iku siji-engine kulawarga pesawat cahya sing wis diprodhuksi ing Amerika Serikat Maule Air wiwit 1980.
  • Panganggité: Kari Virtanen, Ian Grant, Riku Horelli, Aaron Swin
  • download
Informasi

  • Size 31 MB
  • Downloads 9 466
  • digawe 08-07-2007
  • Diowahi 13-07-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: Kari Virtanen, Ian Grant, Riku Horelli, Aaron Swin
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa