Aero Panglima AC 500 Cargo FS2004 HOT
Imag_ac500_003
Imag_ac500_0042
Imag_ac500_0013
Imag_ac500_0024


  • pesawat banget karo swara ekstra. Kalebu saperangan liveries. versi resik utawa sidik panggonan! A kudu kanggo FS2004

    Aero Panglima iku jeneng umum saka baris saka mesin twin American pesawat bisnis dikembangaké dening Ted R. Smith () (1906-1976) lan dibangun antarane 1948 lan 1985 dening perusahaan Aero Panglima lan banjur loro liyane manufaktur Amérika sing wis dijupuk iki perusahaan.



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (11 Votes)
  • Size 12.8 MB
  • Downloads 13 480
  • digawe 24-05-2006
  • dianyari 16-10-2013
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Simulator Penerbangan Microsoft 2004
  • download
  • Panganggité:
  • Milton Shupe, Barry Collman, Chris Haag, Jim Metz
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan