Basa

Socata TBM 700 FS2004

Informasi

  • Size 24.85 MB
  • Downloads 10 984
  • digawe 26-12-2005
  • Diowahi 13-07-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Penulis: Model Michel Migaud, Breton Cyril, Dinamika Penerbangan: Jean-Pierre Bourgeois, Benoit Dubé, Panel et gauges: Jean-Pierre Langer, Arne Bartels, Tektur Master: Michel Migaud, Cyril Breton, Anak Laki-laki: Maurice Rancourt
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
Small engine pesawat siji digunakake dening aviation cahya kanggo Tentara lan Angkatan Udhara (Perancis).

Sawijining misi: Liaison lan Training, Aerial Photography, evakuasi Medical, Pengangkutan, Anhangerkupplung target, Electronic nangkal, nyebar NBC Kerja, ndjogo lan Police pangeboman ngawasi Coastal, Kalibrasi, Dijupuk roket anti-becik

TBM 700, lan konsep asli. Ing 80s pungkasan, engineers SOCATA padha diwenehi tugas nggawe konsep asli ing donya aviation cahya. Ing idea iki kanggo gabungke engine single Handy lan ekonomi karo daya lan linuwih turboprop a. pesawat Multi-misi, 6-7 seater pressurized, SOCATA TBM 700 tekan kinerja akeh piranti kategori luwih.

Tambah ing banget uga rampung, desain apik, karo mbandingake nyata lan 3D interior, muni direkam ing bener Socata TBM700.

A kudu!
  • Penulis: Model Michel Migaud, Breton Cyril, Dinamika Penerbangan: Jean-Pierre Bourgeois, Benoit Dubé, Panel et gauges: Jean-Pierre Langer, Arne Bartels, Tektur Master: Michel Migaud, Cyril Breton, Anak Laki-laki: Maurice Rancourt
  • download
Informasi

  • Size 24.85 MB
  • Downloads 10 984
  • digawe 26-12-2005
  • Diowahi 13-07-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Penulis: Model Michel Migaud, Breton Cyril, Dinamika Penerbangan: Jean-Pierre Bourgeois, Benoit Dubé, Panel et gauges: Jean-Pierre Langer, Arne Bartels, Tektur Master: Michel Migaud, Cyril Breton, Anak Laki-laki: Maurice Rancourt
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa