Basa

Ilyushin Il-86 Paket FS2004

Informasi

  • Size 8.37 MB
  • Downloads 5 984
  • digawe 26-10-2005
  • Diowahi 13-07-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC Panel 2D Mung
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: Visual model: Dimitri Samborski, Lukisan: Dmitry Shevtsov lan MaximMysin, Dinamika penerbangan: Sergey Dubovitsky, Suara saka paket Il-62
A airliner Russian paling apik karo mesin 4. Model lan tekstur sing apik, panel punika fungsi, swara sing apik. Kudu ndeleng!

The (jeneng NATO nglaporake: Camber) Ilyushin Il-86 cendhak / medium-macem awak amba jet penumpang. Iku pisanan sudhut-awak USSR lan liya papat-engined awak amba ing donya. Dirancang lan dites dening Ilyushin desain Biro ing 1970s, iki certified dening industri pesawat Soviet, diprodhuksi lan dipasarke dening USSR.

The Il-86 ana liya kanggo Soviet-jaman pungkasan airliner bakal dirancang (sadurunge model adhine sawijining Il-96, kang pertama kali terbang ing 1988). Dikembangaké jaman Leonid Brezhnev, kang ditandhani dening stagnation ing akeh saka sektor industri Soviet, ing Il-86 wis mesin kang luwih khas saka 1960s, ngginakaken dasawarsa ing pembangunan lan gagal kanggo ngetik layanan ing wektu Olimpiade Moscow, minangka Originally dimaksudaké. Mung 106 padha dibangun. jinis iki digunakake dening Aeroflot lan penerus Airlines kirim-Soviet lan mung telung padha diekspor. Ing layanan, iku diakoni minangka mesin banget aman lan dipercaya.

Ing awal 2012, mung 4 Il-86s isih aktif, kabeh mau karo peksa Air Russian. (Wikipedia)
  • Panganggité: Visual model: Dimitri Samborski, Lukisan: Dmitry Shevtsov lan MaximMysin, Dinamika penerbangan: Sergey Dubovitsky, Suara saka paket Il-62
  • download
Informasi

  • Size 8.37 MB
  • Downloads 5 984
  • digawe 26-10-2005
  • Diowahi 13-07-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC Panel 2D Mung
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: Visual model: Dimitri Samborski, Lukisan: Dmitry Shevtsov lan MaximMysin, Dinamika penerbangan: Sergey Dubovitsky, Suara saka paket Il-62

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa