Ilyushin Il-86 Paket FS2004
imagec_a1
imagec_a22
imagec_a33
imagec_a44


  • A airliner Russian paling apik karo mesin 4. Model lan tekstur sing apik, panel punika fungsi, swara sing apik. Kudu ndeleng!

    The (jeneng NATO nglaporake: Camber) Ilyushin Il-86 cendhak / medium-macem awak amba jet penumpang. Iku pisanan sudhut-awak USSR lan liya papat-engined awak amba ing donya. Dirancang lan dites dening Ilyushin desain Biro ing 1970s, iki certified dening industri pesawat Soviet, diprodhuksi lan dipasarke dening USSR.

    The Il-86 ana liya kanggo Soviet-jaman pungkasan airliner bakal dirancang (sadurunge model adhine sawijining Il-96, kang pertama kali terbang ing 1988). Dikembangaké jaman Leonid Brezhnev, kang ditandhani dening stagnation ing akeh saka sektor industri Soviet, ing Il-86 wis mesin kang luwih khas saka 1960s, ngginakaken dasawarsa ing pembangunan lan gagal kanggo ngetik layanan ing wektu Olimpiade Moscow, minangka Originally dimaksudaké. Mung 106 padha dibangun. jinis iki digunakake dening Aeroflot lan penerus Airlines kirim-Soviet lan mung telung padha diekspor. Ing layanan, iku diakoni minangka mesin banget aman lan dipercaya.

    Ing wiwitan taun 2012, mung 4 Il-86s sing isih ana ing layanan kasebut, kabeh karo Angkatan Udara Rusia. (Wikipedia)



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (6 Votes)
  • Size 8.37 MB
  • Downloads 8 028
  • digawe 26-10-2005
  • dianyari 13-07-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC Panel 2D Mung
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Simulator Penerbangan Microsoft 2004
  • download
  • Panganggité:
  • Visual model: Dimitri Samborski, Paintings: Dmitry Shevtsov lan MaximMysin, dinamika Flight: Sergey Dubovitsky, Muni saka paket Il-62
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan