Fairchild City Air Metroliner III Passenger FS2004
gambarb_b1
gambarb_b22
gambarb_b33
gambarb_b44


  • Iki versi ing Metroliner III rawuh saka Jerman.

    Uga rampung lan pesawat banget karo animasi lan kualitas swara dhuwur. Kanggo download! The Fairchild Swearingen Metroliner utawa Fairchild Aerospace Metro yaiku pesawat 19-jog twin-turboprop kang sepisanan digawé Swearingen lajeng Fairchild ing sawijining pabrik ing San Antonio, Texas, Amerika Serikat.



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (5 Votes)
  • Size 17.6 MB
  • Downloads 7 745
  • digawe 26-10-2005
  • dianyari 13-07-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC Panel 2D Mung
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Simulator Penerbangan Microsoft 2004
  • download
  • Panganggité:
  • Repaint maneh dening S. Schaeffer & ZiggyFsims, Model & Panel dening NZL-Design, Swara saka prosnd22 (T-Props)
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan