Basa

Fairchild City Air Metroliner III Passenger FS2004

Informasi

  • Size 17.6 MB
  • Downloads 5 505
  • digawe 26-10-2005
  • Diowahi 13-07-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC Panel 2D Mung
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: Repaint by S. Schaeffer & ZiggyFsims, Model & Panel dening NZL-Design, Sounds from prosnd22 (T-Props)
Iki versi ing Metroliner III rawuh saka Jerman.

Uga rampung lan pesawat banget karo animasi lan kualitas swara dhuwur. Kanggo download! The Fairchild Swearingen Metroliner utawa Fairchild Aerospace Metro yaiku pesawat 19-jog twin-turboprop kang sepisanan digawé Swearingen lajeng Fairchild ing sawijining pabrik ing San Antonio, Texas, Amerika Serikat.
  • Panganggité: Repaint by S. Schaeffer & ZiggyFsims, Model & Panel dening NZL-Design, Sounds from prosnd22 (T-Props)
  • download
Informasi

  • Size 17.6 MB
  • Downloads 5 505
  • digawe 26-10-2005
  • Diowahi 13-07-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC Panel 2D Mung
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: Repaint by S. Schaeffer & ZiggyFsims, Model & Panel dening NZL-Design, Sounds from prosnd22 (T-Props)

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa