Basa

McDonnell Douglas MD-11 Swiss FS2004

Informasi

  • Size 31.2 MB
  • Downloads 13 335
  • digawe 26-10-2005
  • Diowahi 13-07-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC Panel 2D Mung
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Pengarang: Groupe IFDG, panel de Alain Capt
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
Full version kanthi swara kru, purser ing, instruments lan mesin. instalasi otomatis sing nyimpen 1h dibandhingake instalasi manual. Ing direktori add-on, sampeyan bakal nemokake Piece cilik saka lunak sing ngijini sampeyan kanggo ngatur papan saka pesawat (pisanan, bisnis, ekonomi, kargo).

pesawat iki kualitas dhuwur banget ing syarat-syarat grafis technical lan (IFDG).

Akeh swara wis ditambahaké menyang kabin kanggo nambah aliran realisme, kayata ing Enteni music cilik kanggo penumpang.

A kudu!
  • Pengarang: Groupe IFDG, panel de Alain Capt
  • download
Informasi

  • Size 31.2 MB
  • Downloads 13 335
  • digawe 26-10-2005
  • Diowahi 13-07-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC Panel 2D Mung
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Pengarang: Groupe IFDG, panel de Alain Capt
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa