Basa

Piaggio P-180 Avanti FS2004

Informasi

  • Size 16.9 MB
  • Downloads 7 081
  • digawe 26-10-2005
  • Diowahi 13-07-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: Mario Noriega
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
Kasedhiya karo tekstur 14! bayangan sampurna lan 3D Rendering. Wah mesin baling-baling sing nyengsemaken.

The Piaggio P180 Avanti iku jet bisnis twin-engine dibangun ing Italia dening Piaggio Aero, pangareping engineer punika Alessandro Mazzoni. Terus sewelas cathetan donya kanggo kacepetan, iku bakal nyedhiyani sawetara 1300 nautical mil (2400 km), kacepetan maksimum 398 knots (738 km / h) lan dhuwuré maksimal ekonomis 12,500 m.
Informasi

  • Size 16.9 MB
  • Downloads 7 081
  • digawe 26-10-2005
  • Diowahi 13-07-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: Mario Noriega
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa