Piaggio P-180 Avanti FS2004
Piaggio_P-180_Avanti_FS2004_1
Piaggio_P-180_Avanti_FS2004_22
Piaggio_P-180_Avanti_FS2004_33
Piaggio_P-180_Avanti_FS2004_44


  • Kasedhiya karo tekstur 14! bayangan sampurna lan 3D Rendering. Wah mesin baling-baling sing nyengsemaken.

    The Piaggio P180 Avanti iku jet bisnis twin-engine dibangun ing Italia dening Piaggio Aero, pangareping engineer punika Alessandro Mazzoni. Terus sewelas cathetan donya kanggo kacepetan, iku bakal nyedhiyani sawetara 1300 nautical mil (2400 km), kacepetan maksimum 398 knots (738 km / h) lan dhuwuré maksimal ekonomis 12,500 m.



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (15 Votes)
  • Size 16.9 MB
  • Downloads 9 401
  • digawe 26-10-2005
  • dianyari 13-07-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Simulator Penerbangan Microsoft 2004
  • download
  • Panganggité:
  • Mario Noriega
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan