Basa

Myasishchev VMT Atlant 0GT FS2004

Informasi

  • Size 11.32 MB
  • Downloads 8 639
  • digawe 22-10-2006
  • Diowahi 13-07-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: Nick Needham, Brett Hoskins
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
Pesawat transportasi Rusia kanggo misi orbit. Ngidini transportasi bagian anter jemput Rusia. Kasedhiya ing 4 beda repaints. Priksa manawa beban BBM lan bobot. Sijine flaps 3 notches. Efek asap lan swara sampurna.

VMT Myasishchev 0GT Atlant yaiku varian saka pembom M4 Molot Myasishchev sing dipigunakaké minangka pesawat terbang sing strategis. VM-T diowahi kanggo ngunggahake gerak roket lan ruang angkasa ulang-alik Soviet program Buran. Uga dikenal minangka 3M-T.
  • Panganggité: Nick Needham, Brett Hoskins
  • download
Informasi

  • Size 11.32 MB
  • Downloads 8 639
  • digawe 22-10-2006
  • Diowahi 13-07-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: Nick Needham, Brett Hoskins
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa