Basa

Robin R2160 Alpha & 160A kanggo FS2004

Informasi

Kanggo FSXVersi sing cocog -SP2 klik kene

The Robin R2160 Alpha lan 160A podho rupo. Kabeh-logam pesawat, lagi digawe kanggo latihan aerobatic karo 160 hp wonten ing hood ditanggepi dening Lycoming O-320-D2A. The Robin Originally dirancang lan dibangun ing Prancis, nanging ing 2004, produksi dipindhah kanggo Alpha Aviation ing New Zealand.

paket lengkap kanggo FS2004 karo panel adat lan VC, kanthi animasi. Garmin GNS430 & GTX330. dokumentasi lengkap + ref-dhaftar. Telung liveries klebu ing kasunyatan: Amerika Serikat, Britania Raya lan Selandia Anyar. A kesenengan murni kanggo pesawat free. Kanggo ngundhuh lan nyoba Lowongan!
Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa