Paket Provider Fairchild C-123 K kanggo FS2004
Fairchild_C-123_K_Provider_Package_1
Fairchild_C-123_K_Provider_Package_22
Fairchild_C-123_K_Provider_Package_33
Fairchild_C-123_K_Provider_Package_44


  • kanggo FSX varian sing cocog klik kene

    Versi 3 transportasi legendaris - veteran perang Vietnam kondhang saka bioskop "Air America" ​​(M.Gibson & R.Downey). Ing versi anyar, model visual sing wis diowahi kanthi animasi dening pilot lan animasi kanthi mbongkar momotan. VC sing wis diproses kanthi lengkap - tuas lan alat ukur animasi sing digunakake dpi dhuwur, dadi pilot bareng animasi. Panel 3 tekstur - Air America, FAV, USAF (camo). Apa ditambahake 4 efek khusus - gulung kothak kargo, gulung babi kanthi parasut (elinga bioskop?), Mesin wiwitan lan efek bledug nalika obah ing lapangan udara dhasar.instruction rinci kanggo nginstall iku muwuhi (ReadMe.doc).




  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (8 Votes)
  • Size 8.65 MB
  • Downloads 9 379
  • digawe 13-12-2009
  • dianyari 06-08-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Simulator Penerbangan Microsoft 2004
  • download
  • Panganggité:
  • Vladimir Zhyhulskiy
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan