Basa

Fouga Magister CM170 v1.1 FS2004

Informasi

kanggo FSX varian sing cocog klik kene

The Fouga Magister CM170 presented ing versi 3:
- Ing "ngisor nomer serial" versi (cfN ° 62)
- Ing "nomer serial luwih" versi (cfN ° 412), karo apik banget "whiskers" (Vor antena). varian iki kalebu "dual kontrol" model (DC) kang bisa piloted saka jog mburi.
- Ing "Patrouille de France" (PAF) versi, ing rencana Paint 1966 kang.

Minangka mrasajakké a, kabeh model nggunakake mesin MarboreVI, supaya padha duwe pagelaran padha. Ing kasunyatan, ing aircrafts nomer serial ngisor padha equiped karo mesin kurang kuat (MarboreII). Kejabi, sawetara beda antarane pesawat nyata lan model padha intoduced kanggo nggawe nggunakake luwih gampang kanggo pilot virtual:

- Ing gearwheel irung iku steerable nalika Fouga nyata iki mimpin ing lemah whith driji sikil rem
- GPS, a DME lan pilot otomatis sing ngenalaken ing model ing
- Saperangan lampu tambahan diselehake ing panel kanggo ease kloter virtual (flaps, pindah landing,
airbrakes)

Kalebu dokumentasi full in english!

History:

The Fouga Magister CM170 punika loro-Panggonan, twin-mesin jet militèr pesawat trainer. Sampeyan iki developped saka kerjasama antarane Mrs Robert Castello lan Pierre Mauboussin, ingeniors french perusahaan Fouga, kanggo airframe, lan Pak Joseph Szydlowski, ngedegaken Turbomeca perusahaan, kanggo mesin jet.

Pesawat pisanan wis dijupuk Panggonan ing 1952 Juli 23 karo Léon Bourrieau minangka pilot test. Bab iki sing dipilih antarane 24 aicrafts liyane presented kanggo Group Permusyawaratan OTAN kanggo latihan pesawat. Produksi wiwit ing 1956 ing Prancis (kasil dening perusahaan Fouga, banjur Air Fouga, lan Potez, kang akiré dadi bagean ofAerospatiale) lan uga dening sawetara negara (Jerman, Finland, Israel....). Ing pungkasan taun suwidakan, watara ewu aircrafts padha diprodhuksi.

The french AURI ana pangguna utama Fouga Magister antarane 1956 lan 1996 karo bab 400 aircrafts lan loro yuta jam fhight. Telung puluh aircrafts saka versi naval, disebut Fouga Zephyr CM175, kang dibangun kanggo french Navy. Nganti pilotes 12000 padha dilatih karo Fouga Magister ing saindhenging donya. Saperangan tim aerobatic wis digunakake ing Fouga Magister, utamané ing french patroli "Patrouille de France" (PAF) antarane 1964 lan 1980.

Ciri Umum:

fitur khusus saka airframe kalebu 110 ° amba kupu buntut
Dawa swiwi: 12,15 m
Lenth: 10,06 m
Dhuwur: 2,80 m

Marbore VI mesin versi (kapal pisanan wis mesin Marbore II karo pagelaran ngisor):

Njupuk mati massa maksimum: 2900 kg
tikaman maksimum (segara): 480daN (x2)
RPM maksimum: 21500 rpm
kacepetan maksimum: 400 Kts
Mach maksimum: 0.82

(5ource: dokumentasi Inggris klebu ing download)

Model: André Chancel
Panel 2D lan ukuran: Jean-Pierre Langer
dinamika Flight: Jean-Pierre Bourgeois
setelan lemah: Benoit Dubé
Tekstur: Marc Hardouin
Fouga PAF ing pulo Corse (FranceVFR sceney)
http://restauravia.com/
Penaséhat teknis: Henri Guyot (Instructor pilot mantan Fouga Magister kang)
Informasi


Paling Keri Dianyari

05-10-2019Auster J1 Autocrat FSX  &  P3D
--------
26-09-2019Sukhoi SuperJet SSJ-100 FSX  &  P3D
--------
30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------


Basa