Fouga Magister CM170 v1.1 FS2004
Fouga_Magister_CM170_v1.1_1
Fouga_Magister_CM170_v1.1_22
Fouga_Magister_CM170_v1.1_33
Fouga_Magister_CM170_v1.1_44


  • kanggo FSX varian sing cocog klik kene

    The Fouga Magister CM170 presented ing versi 3:
    - Ing "ngisor nomer serial" versi (cfN ° 62)
    - Ing "nomer serial luwih" versi (cfN ° 412), karo apik banget "whiskers" (Vor antena). varian iki kalebu "dual kontrol" model (DC) kang bisa piloted saka jog mburi.
    - Ing "Patrouille de France" (PAF) versi, ing rencana Paint 1966 kang.

    Minangka mrasajakké a, kabeh model nggunakake mesin MarboreVI, supaya padha duwe pagelaran padha. Ing kasunyatan, ing aircrafts nomer serial ngisor padha equiped karo mesin kurang kuat (MarboreII). Kejabi, sawetara beda antarane pesawat nyata lan model padha intoduced kanggo nggawe nggunakake luwih gampang kanggo pilot virtual:

    - Ing gearwheel irung iku steerable nalika Fouga nyata iki mimpin ing lemah whith driji sikil rem
    - GPS, a DME lan pilot otomatis sing ngenalaken ing model ing
    - Saperangan lampu tambahan diselehake ing panel kanggo ease kloter virtual (flaps, pindah landing,
    airbrakes)

    Kalebu dokumentasi full in english!

    History:

    The Fouga Magister CM170 punika loro-Panggonan, twin-mesin jet militèr pesawat trainer. Sampeyan iki developped saka kerjasama antarane Mrs Robert Castello lan Pierre Mauboussin, ingeniors french perusahaan Fouga, kanggo airframe, lan Pak Joseph Szydlowski, ngedegaken Turbomeca perusahaan, kanggo mesin jet.

    Pesawat pisanan wis dijupuk Panggonan ing 1952 Juli 23 karo Léon Bourrieau minangka pilot test. Bab iki sing dipilih antarane 24 aicrafts liyane presented kanggo Group Permusyawaratan OTAN kanggo latihan pesawat. Produksi wiwit ing 1956 ing Prancis (kasil dening perusahaan Fouga, banjur Air Fouga, lan Potez, kang akiré dadi bagean ofAerospatiale) lan uga dening sawetara negara (Jerman, Finland, Israel....). Ing pungkasan taun suwidakan, watara ewu aircrafts padha diprodhuksi.

    The french AURI ana pangguna utama Fouga Magister antarane 1956 lan 1996 karo bab 400 aircrafts lan loro yuta jam fhight. Telung puluh aircrafts saka versi naval, disebut Fouga Zephyr CM175, kang dibangun kanggo french Navy. Nganti pilotes 12000 padha dilatih karo Fouga Magister ing saindhenging donya. Saperangan tim aerobatic wis digunakake ing Fouga Magister, utamané ing french patroli "Patrouille de France" (PAF) antarane 1964 lan 1980.

    Ciri Umum:

    fitur khusus saka airframe kalebu 110 ° amba kupu buntut
    Dawa swiwi: 12,15 m
    Lenth: 10,06 m
    Dhuwur: 2,80 m

    Marbore VI mesin versi (kapal pisanan wis mesin Marbore II karo pagelaran ngisor):

    Njupuk mati massa maksimum: 2900 kg
    tikaman maksimum (segara): 480daN (x2)
    RPM maksimum: 21500 rpm
    kacepetan maksimum: 400 Kts
    Mach maksimum: 0.82

    (5ource: dokumentasi Inggris klebu ing download)

    Model: André Chancel
    Panel 2D lan ukuran: Jean-Pierre Langer
    dinamika Flight: Jean-Pierre Bourgeois
    setelan lemah: Benoit Dubé
    Tekstur: Marc Hardouin
    Fouga PAF ing pulo Corse (FranceVFR sceney)
    https://restauravia.com/
    Penaséhat teknis: Henri Guyot (Instructor pilot mantan Fouga Magister kang)



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE


Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan