Basa

Fouga Zephyr CM175 v1.1 FS2004

Informasi

kanggo FSX varian sing cocog klik kene

The Fouga Zephyr presented ing rong konfigurasi:
- "Solo" konfigurasi karo siji pilot
- "Kontrol dual" konfigurasi, IE karo loro pilot ing Papan, model iki piloted saka jog mburi

Saperangan beda antarane bidang nyata lan model iki padha ngenalaken
kanggo nggawe nggunakake luwih gampang kanggo pilot virtual:

- Ing gearwheel irung iku steerable nalika Fouga nyata iki mimpin ing lemah karo rem
- GPS, a Vor / DME lan pilot otomatis sing ngenalaken ing loro model
- Saperangan lampu tambahan diselehake ing panel kanggo ease virtual kloter (flaps, pindah landing, airbrakes)

Kalebu dokumentasi full in english!

History:

Ora minangka misuwur minangka kang "grand-sadulur", pesawat Fouga Magister, ing Fouga Zephyr versi naval saka Fouga.
Ing awal nyeket, Managers Navy Prancis, nggoleki cara nasional kanggo latihan pilot sing, padha banget kasengsem dening program Fouga ing proses kanggo Angkatan Udhara Prancis. Penerbitan versi dicocogake kanggo specifications Navy dibangun lan ing 1956 Juli 31, pisanan Fouga CM170M rancangan, jenenge "Esquif", digawe pesawat pisanan sawijining. A tuku aircrafts 30 iki kabar lan layang iki diwenehi jarak antarane 1959 lan 1961. Iki ana supaya tuku siji versi pesawat iki, jeneng CM175 "Zephyr" sesuai karo aircrafts Navy Prancis liyané ing wektu iki (Aquilon, Alize) nggunakake jeneng angin '. Menapa malih ing Fouga Zephyr iki digunakake dening Angkatan Laut Perancis, utamané karo Foch lan pelaku usaha Clemenceau. Sajrone luwih saka telung puluh taun, ing Zephyr wis ditampilake linuwih lan kekuatan kuwalitas sawijining kahanan nggunakake abot
Lan tim aerobatic mabur Zephyrwas digawe ing 1961 dening Angkatan Laut Perancis

ciri umum:

fitur khusus saka airframe klebu 110 ° amba kupu buntut
Dawa swiwi: 12,15m
Length: 10,20m
Dhuwur: 2,90m

Ketoke meh padha karo pesawat Fouga Magister, ing Zephyr Ananging ditondoi dening transformasi penting. ateges:

- Balak airframe
- Dikiataken pindah landing kalebu fungsi khusus kanggo "liwat-ngompa" irung pindah kejut absorber
- Canopies ngusapake kuoso catapult ngetokake lan landing karo canopies kabuka
- Buntut pancing lan piranti kanggo handing sak ngetokake catapult
- Amba saka Indikator serangan (BIP) kanggo kontrol landing operator akurat

The Fouga Zephyr wis loro mesin Marbore II
massa maksimum kanggo Katapult 3450 kg
tikaman maksimum (segara) 400 dan (x2)
RPM maksimum 22600 rpm

(5ource: dokumentasi Inggris klebu ing download)

Model: André Chancel
Panel 2D lan ukuran: Jean-Pierre Langer
dinamika Flight: Jean-Pierre Bourgeois
setelan lemah: Benoit Dubé
Tekstur: Marc Hardouin
http://restauravia.com/
Penaséhat teknis: Claude Marie (mantan Instructor pilot Fouga Zephyr)
Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa