SCS Tu-134A v1.2 FS2004
SCS_Tu-134A_v1.2_FS2004_1
SCS_Tu-134A_v1.2_FS2004_22
SCS_Tu-134A_v1.2_FS2004_33
SCS_Tu-134A_v1.2_FS2004_44


  • The Tupolev Tu-134 (NATO kode crusty) punika tiyang sipil airliner twin-engine Soviet, padha menyang Amérika Douglas DC-9. Panjenenganipun salah siji saka pesawat digunakake dening negara paling saka kasunyatan Warsaw. Jumlah pesawat saiki ing layanan wis mudun amarga saka aturan matesi gangguan.

    Tu-134A: versi kalih kaliyan mesin kang luwih kuat, avionics apik lan kapasitas penumpang 84. Ing kabeh varian padha dibangun karo khusu kubah irung kaca lan radar ing ngarep kamera,

    iki add-on kanggo simulator hardcore, sampeyan kudu maca manual (ing basa Inggris lan Rusia), ora bakal bisa miwiti mesin, trabasan kanggo digawe ing desktop.

    Panel 2D banget Komplek, swara sing maleh uga, model visual punika kasil, kalebu repaints 4



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE


Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan