Aero Panglima 560A FS2004
Aero_Commander_560A_1
Aero_Commander_560A_22
Aero_Commander_560A_33
Aero_Commander_560A_44


  • Add-on kualitas banget lan lengkap, dikenal dening komunitas simmers

    fitur:
    • GMAX Dibangun 
    • Werna kontrol penuh lampu, lampu, lawang penumpang, lawang kargo
    • Bagian penundaan penuh animasi
    • Rolling wheels and ban
    • Dinamika penerbangan STOL sing akurat (Diuji pilot donya nyata) 
    • Tekstur, tekstur, tekstur pita reflektif, multilayered, Highspites Specular
    • Tekstur lampu siang dan sore
    • Lampu pendaratan nggambarake landasan pacu
    • De-Icers
    • Werengan njaba, mesin, kiwa kiwa ing tampilan 2D
    • Transparan, reflektif 3D penumpang lan jendela kokpit
    • Lensa Transparan lan lensa lampu pendaratan 
    • Kabeh Komandan Aero 560 anyar kanthi pitunjuk technical saka pamilik Komandan / Pilot
    • Tampilan sisi kokpit asli 2D (dalam Model No VC sahaja)
    • virtual Cockpit

    Penting maca dokumentasi sing dipasang ing pesawat, kabeh informasi sing dibutuhake kanggo panggunaan model iki ing menu Start - Rikoooo Add-ons - FS2004 Aero Panglima 560A



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE


Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan