Basa

Aero Panglima 560A FS2004

Informasi

Tambah ing kualitas banget lan lengkap, uga dikenal dening komunitas simmers

fitur:
  • GMAX Dibangun
  • Werna kontrol penuh lampu, lampu, lawang penumpang, lawang kargo
  • Bagian penundaan penuh animasi
  • Rolling wheels and ban
  • Dinamika penerbangan STOL akurat (Diuji dening pilot donya nyata)
  • Tekstur, tekstur, tekstur pita reflektif, multilayered, Highspites Specular
  • Tekstur lampu siang dan sore
  • Lampu pendaratan nggambarake landasan pacu
  • De-Icers
  • Werengan njaba, mesin, kiwa kiwa ing tampilan 2D
  • Transparan, reflektif 3D penumpang lan jendela kokpit
  • Lensa Transparan lan lensa lampu pendaratan
  • Kabeh Komandan Aero 560 anyar kanthi pitunjuk technical saka pamilik Komandan / Pilot
  • Tampilan sisi kokpit asli 2D (dalam Model No VC sahaja)
  • virtual Cockpit

Penting maca dokumentasi sing dipasang ing pesawat, kabeh informasi sing dibutuhake kanggo panggunaan model iki ana ing menu Start sampeyan - Rikoooo Add-ons - FS2004 Aero Commander 560A
Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa