Basa

Concorde Version-A Final 2011 FS2004

Informasi

  • Size 47.2 MB
  • Downloads 28 511
  • digawe 29-11-2011
  • Diowahi 08-12-2017
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Instal otomatis Instalasi versi 10
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: Libardo Guzman
Kanggo FSX varian sing cocog klik kene

Ing ngisor iki model anyar Concorde 3d sing kalebu: wangun irung anyar, detail visor, dinamika penerbangan, paket tekstur lengkap lengkap -Taman tekstur PRE-PRODUCTION- jelas kanggo panel VC, efek khusus kanggo vortices lan kabut wings, efek afterburner , animasi lampu pendaratan 'sing ana gandhèngané karo operasi gears pendarat, visor animasi kanggo tampilan cockpit utama 2D, efek kacepetan mesin (Mr. Rob Barengredt's). Kabeh sing dikontrol dening xml gauges dirancang dening Mr. HANS ZUIDERVAART sing banget dhuwur, sing uga nggawe akeh pangaturan kanggo dinamika penerbangan, (akeh thanks kanggo bantuane !!!!), biasa diukur gauges ing VC (kabeh ing FS9, sawetara ing FSX), swara, VC, tampilan penumpang, lampu reposisi lan lengkap, bagian animasi sing lengkap, (animasi pilot lan copilot kanggo operasi rudder, elevator lan landing gear), lawang pintu utama lan kargo, dsb.

VERSION THIS ora GANTI versi sadurungé, wich kudu dibusak FIRST. Ora ana koreksi NEEDED

kontrol :

- Bagean animasi Full, nggunakake printah tipical.

- Ndawakake lampu landing: Padha bakal ngluwihi: nalika isih ing lemah, nguripake lampu; nalika mabur, ngluwihi Gir kebangkrutan lan nguripake lampu.

- Open / close lawang kamar, pencet printah Tailhook Panjenengan.

- Penumpang lawang: pencet "" SHIFT + E ".

- Lawang liya: pencet "" SHIFT + E + 2 ".

- Ndawakake irung lan visor kanggo njupuk mati, "F7" kaping pindho.

- Ndawakake irung kanggo prosedur (ora luwih cepet saka 370 Knot) pisanan nyedhak: pencet "F7" sapisan.

- Ndawakake irung kanggo prosedur kapindho nyedhak (ora luwih cepet saka 325 knots): pencet "F7" sepisan maneh.

- Ndawakake irung kanggo aproach final (270 Knot): pencet "F8" (flaps lengkap).

- Saiki visor ing tampilan utama 2D kokpit punika animasi dening iki kontrol padha !!!

- Obahe Crew kang bisa katon ing tampilan njaba lan VC nalika operasi rudder, elevator lan landing Gir.

- Kuwalik: pencet "F2" mung sawise nutul (ndeleng animasi ing engines'exhausts).

- Engines' intakes animasi gumantung katup.

- Gunakake "CTRL + J" lan mateni mesin kanggo ngaktifake kendaraan airports'service nalika parking.
Informasi

  • Size 47.2 MB
  • Downloads 28 511
  • digawe 29-11-2011
  • Diowahi 08-12-2017
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Instal otomatis Instalasi versi 10
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: Libardo Guzman

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa