Basa

Rockwell B-1B Lancer AlphaSim FS2004

Informasi

Kanggo FSX versi kompatibel klik kene

The Rockwell B-1 Lancer tukang ngebom punika-long sawetara lan global geometri dikembangaké dening US ing 1970s. Dibangun ing salinan 100 lan isih in layanan ing 2012.

Gawan repaints 4, muni adat, kokpit virtual lan kemampuan kanggo nyelehake bom. banget kualitas.

animasi

- Kanthi animasi swing wing karo slats pinggiran leading (tombol tutup)
- Lucu spoilerons lan elevons (otomatis, ing kelet ngiwa / tengen)
- Lucu spoiler wing (. Bakal 'pop-up' yen keypress-aktif, watesan SIM nalika spoilerons kerja A kontrol panggeser bakal Nanging mulihake spoiler animasi Gamelan)
- Opening kokpit lawang ngisor (shift-e)
- Dorsal Main kacepetan brake (/ -key)
- Opening Teluk bom (2nd Exit (shift-e, banjur 2)
- Togglable tokoh crew (Ctrl-W)

info panel

ngalih-2 - Electrics Panel
ngalih-3 - Radios Panel
ngalih-4 - katup
ngalih-5 - GPS

Afterburner efek - iki otomatis lan uga engages ngundhakake daya cocok ing model pesawat.
Kanggo FSX versi kompatibel klik kene

The Rockwell B-1 Lancer tukang ngebom punika-long sawetara lan global geometri dikembangaké dening US ing 1970s. Dibangun ing salinan 100 lan isih in layanan ing 2012.

Gawan repaints 4, muni adat, kokpit virtual lan kemampuan kanggo nyelehake bom. banget kualitas.

animasi

- Kanthi animasi swing wing karo slats pinggiran leading (tombol tutup)
- Lucu spoilerons lan elevons (otomatis, ing kelet ngiwa / tengen)
- Lucu spoiler wing (. Bakal 'pop-up' yen keypress-aktif, watesan SIM nalika spoilerons kerja A kontrol panggeser bakal Nanging mulihake spoiler animasi Gamelan)
- Opening kokpit lawang ngisor (shift-e)
- Dorsal Main kacepetan brake (/ -key)
- Opening Teluk bom (2nd Exit (shift-e, banjur 2)
- Togglable tokoh crew (Ctrl-W)

info panel

ngalih-2 - Electrics Panel
ngalih-3 - Radios Panel
ngalih-4 - katup
ngalih-5 - GPS

Afterburner efek - iki otomatis lan uga engages ngundhakake daya cocok ing model pesawat.

Informasi


Paling Keri Dianyari

05-10-2019Auster J1 Autocrat FSX  &  P3D
--------
26-09-2019Sukhoi SuperJet SSJ-100 FSX  &  P3D
--------
30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------


Basa