Dassault Mercure 100 FS2004 HOT
BayanganAP_01
BayanganAP_022
BayanganAP_033
BayanganAP_044


  • pesawat Dassault Mercure. A pesawat apik banget karo kabeh instruments. panel lengkap. Choice saka 5 repaints.

    Dassault Mercure 100 iku sawijining pesawat sing diproduksi perusahaan pesawat Dassault. Antarane 1973 lan 1980, pasinaon pasar nedahaken wontenipun pasar potensial pesawat 1,500 jarak cendak 130 kanggo 150 penumpang. Program Mercury iki banjur resmi dibukak ing April 1969.



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (12 Votes)
  • Size 20 MB
  • Downloads 15 257
  • digawe 03-09-2006
  • dianyari 24-12-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC Panel 2D Mung
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Simulator Penerbangan Microsoft 2004
  • download
  • Panganggité:
  • Angelika Jaroš, Konstantin Prokopiu, Hiroyuki Toyohara, Paul Golding
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan