Basa

Dassault Mercure 100 FS2004

Informasi

  • Size 20 MB
  • Downloads 13 092
  • digawe 03-09-2006
  • Diowahi 24-12-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC Panel 2D Mung
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: Andreas Jaros, Konstantin Prokopiu, Hiroyuki Toyohara, Paul Golding
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
pesawat Dassault Mercure. A pesawat apik banget karo kabeh instruments. panel lengkap. Choice saka 5 repaints.

Dassault Mercure 100 iku sawijining pesawat sing diproduksi perusahaan pesawat Dassault. Antarane 1973 lan 1980, pasinaon pasar nedahaken wontenipun pasar potensial pesawat 1,500 jarak cendak 130 kanggo 150 penumpang. Program Mercury iki banjur resmi dibukak ing April 1969.
  • Panganggité: Andreas Jaros, Konstantin Prokopiu, Hiroyuki Toyohara, Paul Golding
  • download
Informasi

  • Size 20 MB
  • Downloads 13 092
  • digawe 03-09-2006
  • Diowahi 24-12-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC Panel 2D Mung
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: Andreas Jaros, Konstantin Prokopiu, Hiroyuki Toyohara, Paul Golding
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa