Northrop B-2A Roh AlphaSim FS2004 HOT
Northrop_B-2A_Spirit_AlphaSim_1
Northrop_B-2A_Spirit_AlphaSim_22
Northrop_B-2A_Spirit_AlphaSim_33
Northrop_B-2A_Spirit_AlphaSim_44


  • Kanggo FSX/P3D versi klik kene

    Litle Marvel kualitas Ex payware nanging saiki for free! The virtual B-52 wis virtual kokpit lan adat swara. Priksa asli lan referensi! Maca README.txt

    Northrop Grumman B-2 Spirit (uga dikenal minangka Stealth Bomber) minangka tukang ngebom strategis Amerika, nampilake teknologi siluman sing kurang diamati sing dirancang kanggo nembus pertahanan anti-pesawat sing kandhel; bisa nggunakake senjata konvensional lan nuklir. Pengebom kasebut duwe kru loro lan bisa mudhun nganti wolung puluh 500 pon (230 kg) bom nuntun JDAM GPS, utawa nembelas 2,400 pon (1,100 kg) bom nuklir B83. B-2 minangka siji-sijine pesawat sing bisa nggawa senjata mandhiri udhara gedhe kanthi konfigurasi siluman.

    Pengembangan asline diwiwiti kanthi proyek "Advanced Technology Bomber" (ATB) sajrone pamrentahan Carter, lan kinerjane minangka salah sawijining sebab pambatalan Lancer B-1. ATB diterusake sajrone pamrentahan Reagan, nanging kuwatir telat nalika diluncurake nyebabake program B-1 uga dibalekake maneh. Biaya program mundhak sajrone pembangunan. Dirancang lan diproduksi dening Northrop Grumman kanthi pitulung saka Boeing, biaya saben pesawat rata-rata US $ 737 yuta (ing taun 1997). Total biaya pengadaan rata-rata $ 929 yuta saben pesawat, kalebu suku cadang, peralatan, retrofit, lan dhukungan piranti lunak. Total biaya program kalebu pangembangan, teknik lan pengujian, rata-rata $ 2.1 milyar saben pesawat ing taun 1997.

    Amarga saka ibukutha lan operasional biaya owahan sawijining, proyek punika kontrovèrsial ing Congress US lan antarane peserta pimpinan Staf. Nduwurke tumpukan-mudhun saka Perang Dingin ing bagean terakhir saka 1980s dramatically suda perlu kanggo pesawat, kang dirancang karo tujuan saka penetrating wilayah udara Soviet nyerang target dhuwur-nilai. Sak 1980s pungkasan lan 1990s, Congress slashed plans dhisikan kanggo tuku awang-awang 132 kanggo 21. Ing 2008, a B-2 dirusak ing kacilakan sakwisé lepas landas, lan kru rumiyen aman. A total 20 B-2s tetep ing layanan karo peksa Air Amerika Serikat.

    Sanadyan digawé utamané minangka tukang ngebom nuklir, B-2 iki pisanan dipigunakaké ing pertempuran kanggo nyelehake bom conventional ing Serbia jroning Perang Kosovo in 1998, lan weruh terus nggunakake sak perang ing Irak lan Afghanistan. B-2s uga digunakake sak 2011 perang sipil Libyan. (Wikipedia)



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE


Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan