Basa

Douglas C-133B Cargomaster USAF FS2004

Informasi

  • Size 7.5 MB
  • Downloads 17 824
  • digawe 26-10-2006
  • Diowahi 27-08-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: Tim Piglet Conrad - Piglets Peculiar Planes
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
tiron ayu. layanan Version transportasi, susunan USAF + VC + 2D panel + adat muni. Flying banget nyenengake.

The Douglas C-133 Cargomaster iku sawijining pesawat transport militer Amérika. Originally dirancang kanggo nindakake pluru balistik antar (ICBM), C-133 Cargomaster ana pesawat turboprop kargo paling gedhé kapindho ing USAF.
  • Panganggité: Tim Piglet Conrad - Piglets Peculiar Planes
  • download
Informasi

  • Size 7.5 MB
  • Downloads 17 824
  • digawe 26-10-2006
  • Diowahi 27-08-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: Tim Piglet Conrad - Piglets Peculiar Planes
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa