Basa

Vickers VC10 C1K RAF FS2004

Informasi

  • Size 11.6 MB
  • Downloads 9 659
  • digawe 26-10-2006
  • Diowahi 26-08-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC Panel 2D Mung
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: David Maltby
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
tiron ayu karo loro repaints lan swara adat, model kualitas dhuwur kanggo download sapunika!

Vickers VC10 punika airliner long-macem Inggris dirancang lan dibangun dening Vickers-Armstrong (Aircraft) Ltd, pesawat pisanan ana ing Brooklands ing Surrey ing 1962. Pesawat iki dirancang kanggo operasi ing rute maneh jarak ing kacepetan subsonic lan uga saged operasi tantangan lan dhuwur dhuwur saka bandara Afrika. Konsep awal saka VC10 ana kanggo nyedhiyani pesawat powered by reaktor sing mulyo bisa seneng landasan pacu cendhek umum dienggo ing wektu. Kinerja saka VC10 kuwi sing ngrambah nyebrang paling cepet ing Atlantik (London lan New York), rekaman isih dianakaké tanggal kanggo pesawat subsonic, mung supersonic Concorde ana luwih cepet.

VC10 asring dibandhingaké karo Ilyushin Il-62 (USSR), loro pesawat sing mung konfigurasi papat-engine karo bali. Ing Juli 2012, 8 VC10 tetep ing layanan minangka pesawat refueling pangeboman karo Air Force Royal, ngrancang leren ing Maret 2013
Informasi

  • Size 11.6 MB
  • Downloads 9 659
  • digawe 26-10-2006
  • Diowahi 26-08-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC Panel 2D Mung
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: David Maltby
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa