Basa

Robin DR400 Bupati FS2004

Informasi

  • Size 4.99 MB
  • Downloads 6 983
  • digawe 20-03-2013
  • Diowahi 21-03-2013
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Instal otomatis Instalasi versi 2
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Pengarang: Yannick Lavigne, Fred Banting, Rob Young, Eric Dantès, Jean-ierre Bourgeois
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
Tambahan saka banget kualitas apik karo Panel 2D lan lengkap VC, iki pesawat ditawakake karo livery unik didaftarke menyang F-GNNK. Mayoritas pilot Prancis mungkin duwe paling sethithik sawetara jam ing Robin DR.400 minangka pesawat paling akeh digunakake dening sekolah mabur ana.

modeling Yannick Lavigne, Fred Banting programmed instrumen lan Rob Young wis dikembangaké envelope pesawat.

Adaptasi saka model visual kanggo FS2004 by Eric Dantès
adaptasi saka model pesawat kanggo FS2004 by Jean-Pierre Bourgeois


Gambaran saka pesawat nyata :

Robin DR400 minangka monoplane olahraga kayu, disusun dening Pierre Robin lan Jean Délémontez. Robin DR400 pertama-tama miber ing 1972 lan isih ing produksi ing 2008. Nduweni garis ngisor tricycle, lan bisa nggawa wong papat. Pesawat DR400 duweni konfigurasi sayap diumpan, di mana sudut dihedral dari sayap luar jauh lebih besar ketimbang inboard, konfigurasi pesawat karo pesawat Jodel. Model iki dianggep gampang kanggo mabur kanthi akeh lan tentrem nalika pesawat amarga kerangka kayu.

Development

Seri Robin DR300 minangka pangembangan DR.221 Dauphin lan DR.250 Capitaine sadurungé kanthi gear landing tricycle. Varian kapisan yaiku DR340 Major, versi gear landing tricycle DR250 Capitaine sing pisanan terbang ing 27 Februari 1968, disusul 21 March 1968 dening DR315 Petit Prince, versi gear landing tricycle DR221 Dauphin. DR315 banjur diganti dening DR300. Ing 1972 versi sing luwih apik, DR400 diwenehake kanthi kanopi maju.

desain

Werna minangka fitur khas Robin DR400, lan apa sing misahake pesawat iki kanthi visual saka pesawat ringan sing padha. Iki minangka turunan saka desain Jodel sadurungé, adhedhasar cahya, kaku lan kuwat, kanthi dihedral panel njaba ndadekake stabilitas substansial ing penerbangan. Nalika kain ditutup, papan iki nampilake permukaan sing alus kanggo mbiyantu arus udara, tanpa ditindakake dening papan utawa rontokan khas sing ditemokake ing pesawat logam. Rahasia kinerja DR400 sing relatif dhuwur dumunung ana ing njaba layar. Wiwit padha duwe serangan amba ing alur udara tinimbang bagean tengah, padha nggawe seret sing kurang ing pesawat pelayaran. Karakteristik iki uga nuduhaké perilaku lapak sing rada entheng lan DR400 ora bakal nandhang sangsara amarga kudu nginstal perbaikan retro kaya stelan pinggiran. (Wikipedia)
  • Pengarang: Yannick Lavigne, Fred Banting, Rob Young, Eric Dantès, Jean-ierre Bourgeois
  • download
Informasi

  • Size 4.99 MB
  • Downloads 6 983
  • digawe 20-03-2013
  • Diowahi 21-03-2013
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Instal otomatis Instalasi versi 2
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Pengarang: Yannick Lavigne, Fred Banting, Rob Young, Eric Dantès, Jean-ierre Bourgeois
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa