PWDT Zlín Z-43 FS2004
PWDT_Zlin_Z-43_FS2004_1
PWDT_Zlin_Z-43_FS2004_22
PWDT_Zlin_Z-43_FS2004_33
PWDT_Zlin_Z-43_FS2004_44


  • Pesawat iki digawé nggunakake FSDS 2.24. Ing éwadéné kasunyatan iki, iku bisa kurban akeh fitur mung kasedhiya ing model digawe ing gmax - kalebu kokpit virtual dinamis lan clickable karo instrument lengkap lan cahya kabin. ukuran Custom nyedhiyani simulasi banget nyata saka Z-43, kalebu cara Priksa.

    Warning: Deleng Priksa carane bener wiwit-wiwitan pesawat (tanpa nggunakake Ctrl + E).

    Zlín Z-43 iku anggota liyane saka kulawarga Z-40 diprodhuksi dening Moravan Otrokovice. Sampeyan iki dirancang minangka sulih modern kanggo L-40 Metasokol ing separo kapindho saka 1960s. Iku construction adhedhasar leluhur iku, ing Z-42. Nanging sampeyan bisa sok dong mirsani beda ing kawitan ngarsane - 4 lenggah kokpit, fuselage luwih kuwat lan wangun wing diganti.

    The "Papat telu", kaya kang diarani ing akeh aeroclubs Ceko, digunakake kanggo latihan dhasar kalebu radionavigation, flights nyawang lan olahraga kloter. Z-43s uga digunakake kanggo kloter tliti lan mabur rapat umum.

    Sanajan terkritik, utamane ing babagan ekonomi operasi, pesawat kasebut dadi pesawat paling akeh ing kategori iki ing Republik Ceko lan Slowakia lan digunakake dening para aeroklub uga pihak swasta. (Sumber: https://pwdt.virtualskies.net)




  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE


Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan